Ga naar inhoud

speakers hebben hol geluid


Gast Dixie

Aanbevolen berichten

Door een paar infecties op mijn PC waarvan moderator Kape me heeft kunnen afhelpen is alleen het 'aangetaste' geluid niet hersteld kunnen worden. Configuratie is OK maar de sound is afgrijselijk: zeer stil en hol geluid. Hoe kan dit opgelost worden? Zitten hier ook specialisten? Iemand. Mvg Dixie

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb je de drivers van je geluidskaart geinstalleerd?

Anders zal je waarschijnlijk op de standaard drivers van Windows werken.

Welk merk en type is jou pc? Of is die zelf samengesteld.

En dan zou ik nog even willen weten welk merk jou geluidsdkaart is.

Kan je zien met lavalys Everst Home Edition.

Link naar reactie
Delen op andere sites

't Is een Acer Laptop van enkele jaren oud. Ik weet niets van geluidskaarten of welke kaarten dan ook. Ik ben een abso-lute leek in computers. Ik bekijk het vanavond even voor je en laat je een bericht.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Slaag het bestand op ergens op je bureaublad.

Dit is nog ingepakt in een zip-bestand. je kan dit uitpakken met winrar door er rechts op te klikken en kies dan "uitpakken in Audio_Realtek_5.10.00.5790_XPx86\"

Winrar gaat nu de bestanden uitpakken in een mapje (dit noemt "Audio_Realtek_5.10.00.5790_XPx86" op je bureablad. Open dat mapje en zoek naar de Setup zoals onderaan in dit bericht staat. Verder gaat alles automatisch gaan en waar nodig zal de setup je wel helpen.

Als je nog vragen hebt mag je ze gerust stellen:-)

Setup.bmp

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.