Ga naar inhoud

Problemen beeldscherm op hoge frequentie (144hz) met native resolution.


Wildt
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal, 
Sinds 1 week heb ik problemen met mijn beeldscherm; zie bijgevoegde foto's. Dit probleem is ontstaan toen ik 1 week geleden mijn DisplayPort kabel eruit had gehaald om te kijken of er misschien iets mis mee was, omdat  ik al sinds ik mijn monitor nieuw heb gekocht problemen heb met het zwart worden van mijn scherm totdat ik de kabel eruit haal en er overnieuw instop. Ik had daarna de uiteindes van de kabel omgewisseld en weer in de computer gedaan.

Toen ik de computer aandeed merkte ik gelijk dat mijn Hz veel lager stonden. Als ik het me goed herinner op 60hz. Toen ik het wilde aanpassen in NVidia settings was de hoogste optie opeens 100hz. En Advanced Display options stond 144hz er wel bij maar als ik dat dan selecteer krijg ik dus het probleem waar ik het over heb. Dit probleem heb ik dus alleen bij 1920x1080. Ik zit nu tijdelijk op 1735x1080 144hz omdat ik op deze en andere resoluties (denk ik) wel gewoon op 144hz kan. Ik heb vanalles geprobeerd en gegoogled. En uiteindelijk heb ik toen een nieuwe kabel gekocht die vandaag is binnen gekomen, en helaas het probleem is er nog steeds. Nu ik weet dat het niet aan de kabel ligt is mijn vraag of iemand mij kan helpen.

Ook heb ik een foto bijgevoegd waarop staat dat de optie modi...weergeven greyed out is. En dat was als het  goed is eerder niet.

Mvg,
Wildt.

IMG_7846.jpg

modi.png

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...