Ga naar inhoud

Laptop wil niet meer opstarten


Marit

Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik heb een probleem met mijn laptop. De accu van mijn laptop is stuk, waardoor ik hem altijd op de adapter heb staan. Nu schoot laatst per ongeluk het kabeltje van de adapter uit mijn laptop terwijl deze aanstond. De laptop ging gelijk uit.

Nu het probleem: wanneer ik mijn laptop aanzet krijg ik de melding dat de computer niet juist is afgesloten en dat ik hem gewoon kan opstarten, of in de veilige modus etc. Niks lukt, want elke keer krijg ik een blauw scherm met een foutmelding die ik niet kan lezen omdat hij te snel weg is.

Nu heb ik een officiele windows cd-rom om windows te herstellen of desnoods opnieuw te installeren, maar dan krijg ik de melding dat er geen harde schijf gevonden wordt. Ik kan windows dus niet opnieuw installeren.

Ik heb dit probleem al een keer eerder gehad, en heb hem toen laten repareren en dat was behoorelijk aan de prijzige kant. Dat heb ik liever niet weer. Heeft iemand enig idee wat het probleem kan zijn en hoe ik dit op kan lossen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.