Ga naar inhoud

Outlook 2019 deel verzonden mail verdwenen.


Piedro

Aanbevolen berichten

Wilde de Engelstalige mappen in Outlook 2019 Draft Sent Trash en Spam in het Nederlands wijzigen. Via rechtsklik is wijzigen onmogelijk. 

Vond de volgende mogelijkheid: 

In Outlook 2016/2019/365 is dit wijzigen via tabblad Bestand, knop Accountinstellingen, optie Accountinstellingen, dubbelklik op het account, knop Meer instellingen, tabblad Geavanceerd, vermeld bij Pad van de hoofdmap de tekst inbox.

Bij Windows 10 + Outlook 2019 kom je na dubbelklik op het account direct terecht bij het blad Imap - Accountinstellingen terecht waar Pad van hoofdmap staat vermeld en daar inbox ingevuld en op de knop Volgende en kreeg te zien dat het account is bijgewerkt. PC opnieuw gestart. Tot mijn schrik was de door mij samengestelde mappen structuur verdwenen.

"Inbox" weer van het "Pad" verwijderd en PC weer opnieuw gestart. De mappen waren weer terug. Het e.e.a. werd weer terug gezet. Helaas is een groot deel van de verzonden meer verdwenen. Is er een mogelijkheid om deze verdwenen mail alsnog terug te krijgen?

Bij voorbaat dank.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.