Ga naar inhoud

Intel verhelpt 73 kwetsbaarheden in groot aantal producten


Aanbevolen berichten

Intel heeft tijdens de tweede patchronde van dit jaar beveiligingsupdates uitgebracht die 73 kwetsbaarheden in een groot aantal producten verhelpen. Veertig van de beveiligingslekken zijn door Intel zelf ontdekt, terwijl 29 er via het bugbountyprogramma van de chipgigant zijn gerapporteerd.

De updates zijn onder andere voor de Intel NUC, Thunderbolt-controller, wifi-driver, Rapid Storage Technology-software, SSD Data Center Tool, Driver and Support Assistant (DSA) en verschillende processors van de chipgigant. Via de kwetsbaarheden kan een aanvaller onder andere zijn rechten op een al gecompromitteerd systeem verhogen, informatie achterhalen of een denial of service veroorzaken.

In de eerste helft van dit jaar verhielp Intel in totaal 132 kwetsbaarheden. 56 daarvan bevonden zich in de netwerk- en bluetooth-software van Intel. Een overzicht van alle beveiligingsbulletins is op deze pagina te vinden.

 

bron: https://www.security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.