Ga naar inhoud

Microsoft rolt Exchange-update uit met Emergency Mitigation-service


Aanbevolen berichten

Microsoft heeft een nieuwe Cumulative Update voor Exchange uitgerold die onder ander de Emergency Mitigation-service op servers installeert. Deze service zal automatisch en zonder tussenkomst van de eigenaar mitigaties op kwetsbare Exchange-servers installeren. Het gaat hier niet om beveiligingsupdates, maar mitigaties die misbruik van bekende kwetsbaarheden voorkomen.

Op deze manier wil Microsoft Exchange-servers tegen aanvallen beschermen, aangezien in de praktijk blijkt dat veel organisaties hun Exchange-servers niet up-to-date houden, aldus het techbedrijf. Organisaties kunnen de Emergency Mitigation-service, die standaard staat ingeschakeld, zelf uitschakelen.

Met de lancering van de september 2021 Cumulative Update voor Exchange Server 2016 en 2019 ondersteunt Microsoft alleen nog deze update en de Cumulative Update van juni. Organisaties die één van deze updates nog niet hebben geïnstalleerd wordt aangeraden om dit direct te doen. Wel adviseert het techbedrijf om updates eerst in een testomgeving te testen voordat die in een productieomgeving worden uitgerold.

 

bron: https://www.security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...