Ga naar inhoud

Via USB naar TV ?


Gast v2.01

Aanbevolen berichten

Hi, Is het mogelijk via USB een film te laten afspelen op TV? TV heeft enkel de standaard rood, wit en gele aansluitingen. In de winkel zegden ze dat het moest lukken met deze aansluiting??? Maar 't werkt niet... Gewoon Media Player gebruiken?

EasyCap USB Capture Device

Alvast bedankt!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey,

Zou moeten lukken maar dan ga je nog een tussenstuk moeten hebben.

Nu heb je 3 "vrouwtjes" en die kan je niet aan je TV aansluiten.

Zoek een kabel met aan beide uiteinden 3 mannetjes (geel, wit en rood) sluit 1 kant aan je tv aan, de andere kant aan de 3 vrouwtjes.

Plaats een video op je USB-stick en je bent vertrokken.

grtz

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb ik gedaan en is zo aangesloten op de tv. Aan de andere kant geen USB-stick maar een laptop met een schijf met films. De film moet je toch doen afspelen met bijvoorbeeld Media player. Gewoon een film op de USB-stick zetten, hoe start je de film dan?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kijk eens op de cd voor de software te installeren. Het zou kunnen dat je enkel met dat programma films kan laten spelen, of dat je eerst nog iets moet instellen.

Maar eigenlijk is dit product gemaakt om oude VHS-cassettes op de computer te zetten, dus vrees ik er voor dat het omgekeerd wel kan.

Edit:

Je kan wel dit doen.

Dit toestel kan je op USB aansluiten en dan heb je een vga-aansluiting zoals bij gewone computerschermen en nieuwe tv's.

Je kan dan hierme kan je dan die gele plug gebruiken en geluid doe je dan met dit:

cable_audio_pc.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.