Ga naar inhoud

Cisco waarschuwt firewall-beheerders voor updateprobleem na 5 maart


Aanbevolen berichten

Cisco heeft beheerders van Firepower-firewalls gewaarschuwd voor een probleem met het ontvangen van dreigingsinformatie na 5 maart. De firewalls kunnen gebruikmaken van Talos Security Intelligence Updates die informatie bevatten over ip-adressen, domeinen en url's gebruikt voor onder andere malware, botnets en spam.

Cisco-firewalls kunnen deze informatie automatisch toepassen, zodat beheerders het niet handmatig hoeven toe te voegen. De certificaatautoriteit die voor het signeren van de updates wordt gebruikt zal op 6 maart worden vervangen. Daardoor kunnen firewalls vanaf die datum geen dreigingsinformatie meer ontvangen, wat het "security posture" voor toekomstige dreigingen kan verslechteren, aldus Cisco in een waarschuwing aan klanten.

De netwerkfabrikant roept beheerders op om naar een Firepower-versie te updaten waarin het probleem is verholpen. In het geval van Firepower 7.1.x zal deze update naar verwachting pas op 1 maart verschijnen, vier dagen voor de einddatum van de betreffende certificaatautoriteit, wat beheerders weinig tijd geeft om de update door te voeren.

 

bron: https://www.security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.