Ga naar inhoud

Microsoft waarschuwt voor naderend einde van support Internet Explorer 11


Aanbevolen berichten

Microsoft waarschuwt organisaties en gebruikers voor het naderende einde van de support van Internet Explorer 11. Vanaf 15 juni zal de IE11-desktopapplicatie niet meer op verschillende Windows 10-versies worden ondersteund. Wanneer gebruikers Internet Explorer toch starten zal Microsoft Edge worden geladen.

Volgens Microsoft is er een groeiend aantal websites dat Internet Explorer niet meer ondersteunt. Daarnaast zou Edge een snellere, modernere en veiligere "browsing-ervaring" bieden. Edge kan wanneer nodig ook oude legacy IE-sites openen. Na het uitfaseren van Internet Explorer 11 op 15 juni zal Microsoft de browser niet meer ondersteunen. Een toekomstige Windows 10-update zal IE11 uitschakelen en wanneer gebruikers de browser willen starten hen automatisch doorsturen naar Edge.

Microsoft roept gebruikers en organisaties op om zich op het "pensioen" van IE11 voor te bereiden. Daarbij laat het techbedrijf weten dat de IE-mode binnen Edge in ieder geval tot en met 2029 zal worden ondersteund. Op Windows 7, Windows 8,1, Windows 10 LTSC en Windows 10 Server blijft Microsoft IE11 wel ondersteunen.

 

bron: https://www.security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.