Ga naar inhoud

Proton lanceert "privacy-by-default ecosysteem" met vpn en e-mail


Aanbevolen berichten

Proton, het bedrijf achter onder andere ProtonMail en ProtonVPN, heeft vandaag een "privacy-by-default ecosysteem" gelanceerd dat de verschillende aangeboden privacydiensten verenigt. Daarnaast zal Proton VPN in de tweede helft van dit jaar meer platforms gaan ondersteunen en met een browser-extensie komen. Dat heeft Proton-oprichter Andy Yen aangekondigd.

Proton heeft besloten om de verschillende diensten die het aanbiedt, waaronder Proton Mail, Proton Drive en Proton Calendar, niet meer als losse diensten aan te bieden maar te verenigen. Dit moet voor een "privacy-by-default ecosysteem" zorgen dat met één Proton-account is te gebruiken, aldus Yen. Om het nieuwe ecosysteem te benadrukken zijn alle diensten van een nieuw logo voorzien.

Proton zal als onderdeel van de lancering het abonnement van bestaande betalende vpn-klanten upgraden. Zo ontvangen gebruikers meer opslag en toegang tot betaalde features van de andere Proton-diensten. Verder is de vpn-dienst van plan om zowel de mobiele als desktopapplicaties onder handen te nemen.

 

bron: https://www.security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.