Ga naar inhoud

QNAP lanceert oplossing voor het back-uppen van WordPress-websites


Aanbevolen berichten

NAS-fabrikant QNAP heeft vandaag een gratis oplossing gelanceerd waarmee eigenaren van een NAS-apparaat hun WordPress-website kunnen back-uppen. 43 procent van alle websites op internet draait op WordPress. Volgens QNAP maken veel WordPress-gebruikers geen back-up van hun website omdat ze dit te lastig vinden, of vertrouwen op de back-updiensten van de hostingprovider. Daarbij zouden echter de risico's van beschadigde systemen of cyberaanvallen over het hoofd worden gezien.

Met de Multi-Application Recovery Service (MARS) kunnen gebruikers hun WordPress-site back-uppen en weer terugzetten. Hiervoor is het eerst nodig om voor de WordPress-site een plug-in te installeren. Deze plug-in genereert een key waarmee de MARS-software die op het NAS-apparaat draait een back-up van de WordPress-site kan maken. "De toename van cyberaanvallen benadrukt het belang om websites te back-uppen", zegt Haru Lin van QNAP. "MARS maakt het back-uppen van websites zeer eenvoudig en is geoptimaliseerd voor het back-uppen van WordPress-bestanden naar een QNAP-NAS."

 

bron: https://www.security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.