Ga naar inhoud

Opera lanceert betaalde "no-log" vpn-dienst in bètaversie desktopbrowser


Aanbevolen berichten

Opera heeft in de betaversie van de desktopbrowser de eigen betaalde "no-log" vpn-dienst Opera VPN Pro gelanceerd. De browser beschikte al enige tijd over een gratis vpn-optie, maar biedt gebruikers nu ook tegen betaling de mogelijkheid om meer dan drieduizend vpn-servers in meer dan dertig landen wereldwijd te gebruiken.

Net als de gratis dienst zegt Opera dat het ook bij de betaalde vpn-dienst geen logs bijhoudt. "Wanneer je onze ingebouwde vpn-dienst gebruikt, loggen we geen informatie met betrekking tot je browsingactiviteiten en netwerkadres", zo staat in het privacybeleid. Daarin staat ook dat Opera een bedrijf heeft ingeschakeld om misbruik van de vpn-dienst te detecteren.

VPN Pro is op zes apparaten tegelijkertijd te gebruiken en beschikbaar voor Android, Linux, macOS en Windows. Wanneer de releaseversie met de betaalde vpn-optie zal verschijnen is nog niet bekend.

 

bron: https://www.security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.