Ga naar inhoud

explorer.exe crasht telkens.


Aonir
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

Al een hele tijd heb ik een behoorlijk vervelend probleempje met mijn computer.

Telkens wanneer hij opstart, ik mijn wachtwoord heb ingevuld e.d., komt ik niet op mijn bureaublad maar op een leegzwart scherm, waarbij enkel de map documenten is geopend.

Er is geen taakbalk of pictogrammen te zien, enkel de map documenten.

Een vriend van me zei dat ik gewoon bij het taakbeheer (ctrl alt del) "explorer.exe" moest ingeven als nieuwe taak, en dat werkte. Mijn pc startte gewoon verder op alsof er niets gebeurd was. Het lastige is dat ik dit elke keer moet doen wanneer mijn pc opstart en het dus vrij irritant wordt.

Op zich is het niet echt een groot probleem, maar je kan je wel indenken dat dit behoorlijk irritant is. In feite moet ik dus telkens een extra stap handmatig doen om mijn pc draaiende te krijgen.

Btw: ik gebruik Windows Vista Home Premium 32bit en mijn computer is ongeveer 1.5 jaar oud (geen idee of dat belangrijk is, maargoed).

Hopelijk heeft er iemand een (simpele) oplossing voor het probleem.

Dank bij voorbaat :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oké, hoe doe ik dit?

Sorry, maar ik ben geen expert op het gebied van computers :S

En wanneer ik "%windir%\system32\restore\rstrui.exe" start vanuit mijn taakbeheer zegt hij dat hij het niet kan vinden.

EDIT: Even vermelden dat ik geen herstelpunten heb die dateren van vóór het probleem. Ik zit er al meer dan een jaar mee.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.