Ga naar inhoud

Microsoft-account voortaan ook verplicht bij persoonlijk gebruik Windows 11


Aanbevolen berichten

Microsoft heeft een nieuwe grote update voor Windows 11 uitgerold die het gebruik van een Microsoft-account ook bij de Pro-editie van het besturingssysteem verplicht. Voor de installatie van de Home-versie was al een Microsoft-account vereist. Wie Windows 11 Pro met de 2022 Update installeert en dit voor persoonlijk gebruik doet zal nu ook over een Microsoft-account moeten beschikken.

Naast het verplichte Microsoft-account zal bij de initiële installatie ook internettoegang zijn vereist. Dat heeft Microsoft bekendgemaakt bij de presentatie van de Windows 11 2022 Update, ook bekend als Windows 11 versie 22H2. De nieuwste Windows 11-update voegt allerlei nieuwe features toe, onder andere op securitygebied.

Windows 11 ontvangt in de tweede helft van elk jaar een grote update, die in het geval van de Home- en Pro-versie twee jaar met beveiligingsupdates wordt ondersteund. De Enterprise- en Education-versies kunnen op drie jaar support rekenen. Windows 11 Update 2022 zal gefaseerd worden uitgerold, maar gebruikers kunnen de nieuwste versie ook zelf via de updatefunctie downloaden.

 

bron: https://www.security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.