Ga naar inhoud

[OPGELOST] kan niet meer opstarten help


andres
 Delen

Aanbevolen berichten

ik was een film aan het bekijken op mijn pc maar hij stopte af en toe

dus ging ik naar taakbeheer ik stopte een paar processen het ging effe beter maar dan bogon het op nieuw dus starte ik mijn pc terug op na het bootscreen stont er even een zwart sherm een dan starte hij opnieuw op dat doet hij iedere keer hij blijft opniuw opstarten ik heb geprobeert om optestarten in veilige modus laatst werkende instellingen maar niks werkt dan stopte ik er de bootcd in met sp3 en ikhad nog een bootcd met sp2 die werkte ook niet niks werkt nog hij blijft opnieuw opstarten help wat moet ik doen :bawling:

Link naar reactie
Delen op andere sites

hmm . vreemd dat doet hij normaal altijd. ik begin te denklen dat het een hardwarefout . Heb je onlangs iets aan de configuratie van je computer veranderd je zou eens kunnen proberen om van de fabrikant van je moederbord een biosupdate te downloaden deze zijn meetsal opstrabaar maat er komen tegenwoordig ook zelfinstaleres voor deze moet je dus niet hebben . Je kan ook eens proberen met een andere harde schijf . Ik vermoed dat het daar ligt want aan het geheugen ligt het niet want dan zou hij helemaal niet meer doen . Dit is alles wat ik momenteel kan zeggen met de weinige info die ik heb .

Groetjes

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb ook al geprobeert om een cd boot te doen dan doet hij juist hetzelfde aan de configuratie instelingen heb ik niks verandert ik heb een proces beeindigt ik denk niet dat het aan de harde schijf ligt want anders zou mijn bootscreen er tog niet op komen denk ik help

Link naar reactie
Delen op andere sites

ja daar zit wat in ben niet zo'n hardeware specialist maar heb dit probleem ook gehad en het ging toen om een redelijk agressief virus dat zelfs tot in de bios van de computer was gekropen . Heb je nog een andere harde schijf om dat te testen want het kan zijn dat je harde schijf niet vlledig kapot is maar juist de sector die je nodig hebt bij het opstarten bad blocks heeft eh . Een goed programma om dat te testen is hd tune .

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey,

Ga even naar je BIOS en kijk daar wat er ingesteld staat als primair booting device.

Zou normaal gezien je hard disk moeten zijn, indien dit niet is verzet dit dan even.

Heb je toen je je bootcd instak de pc laten booten vanop de cd?

grtz

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.