Ga naar inhoud

Microsoft vraagt beheerders om feedback over updaten Exchange-servers


Aanbevolen berichten

Microsoft is een enquête gestart waarin het systeembeheerders vraagt naar hun ervaringen met het updaten van Exchange-servers. Eerder liet het techbedrijf weten dat klanten hadden geklaagd dat ze het lastig vinden om hun Exchange-servers up-to-date te houden. Vorig jaar kondigde Microsoft een aangepast updatebeleid voor Exchange Server aan. In plaats van elk kwartaal krijgt Exchange Server voortaan twee Cumulative Updates per jaar.

Cumulative Updates bevatten bugfixes, nieuwe features en alle eerder uitgekomen beveiligingsupdates voor Exchange. Om beveiligingsupdates voor Exchange Server te kunnen ontvangen moet de server in kwestie een bepaalde CU-versie geïnstalleerd hebben. Klanten klaagden bij Microsoft dat het lastig was om hun Exchange Server met een recente CU-versie up-to-date te houden.

Met de nu gestarte enquête wil Microsoft weten waar beheerders tegenaan lopen bij het updaten van hun Exchange-servers. Zo wordt gevraagd welke updates op dit moment zijn geïnstalleerd en wat de reden is dat recente updates niet zijn geïnstalleerd. Ook worden beheerders naar andere instellingen gevraagd en op welke wijze ze Exchange-updates installeren. Verder vraagt Microsoft naar suggesties voor het verbeteren van het updateproces.

 

bron: https://www.security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.