Ga naar inhoud

Windows Server 2012 krijgt tot eind 2026 betaalde beveiligingsupdates


Captain Kirk

Aanbevolen berichten

Windows Server 2012 krijgt tot eind 2026 betaalde beveiligingsupdates, zo heeft Microsoft aangekondigd. De support van Windows Server 2012 en Windows Server R2 eindigde afgelopen 10 oktober, wat inhoudt dat Microsoft geen patches meer voor gevonden kwetsbaarheden uitbrengt. Net als het met andere Windowsversies heeft gedaan biedt Microsoft ook voor Windows Server 2012 'Extended Security Updates'.

Het gaat hier om betaalde beveiligingsupdates die voor een periode van steeds een jaar worden afgenomen. In totaal zullen de betaalde updates maximaal drie jaar worden aangeboden. Organisaties die nu een driejarig abonnement afsluiten kunnen dan van 14 november tot en met 13 oktober 2026 op beveiligingsupdates rekenen. Volgens Microsoft moet dit organisaties die nog met Windows Server 2012 werken de gelegenheid geven om naar een nieuwere Windowsversie te migreren.

 

bron: https://www.security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.