Ga naar inhoud

Exchange Server 2019 krijgt ook dit jaar geen tweede grote update


Aanbevolen berichten

Exchange Server 2019 krijgt dit jaar, net als vorig jaar, geen tweede grote update. Dat heeft Microsoft laten weten. Vorig jaar maakte het techbedrijf bekend dat het updatebeleid voor Exchange Server op de schop ging. In plaats van elk kwartaal werd besloten om voortaan twee Cumulative Updates per jaar voor Exchange Server uit te brengen. Eén in de eerste helft van het jaar, de ander in de tweede helft.

Cumulative Updates bevatten bugfixes, nieuwe features en alle eerder uitgekomen beveiligingsupdates voor Exchange. Om beveiligingsupdates voor Exchange Server te kunnen ontvangen moet de server in kwestie een bepaalde CU-versie geïnstalleerd hebben. De tweede grote update voor Exchange Server van dit jaar was nog altijd niet verschenen en zal ook niet meer komen.

November heeft nog minder dan twee weken en Microsoft brengt geen Cumulative Updates uit in december. Daardoor zal er geen H2 2023 CU verschijnen. Vorig jaar deed zich precies een zelfde situatie voor. Verder laat Microsoft weten dat Exchange Server 2019 nog twee Cumulative Updates zal ontvangen. Namelijk CU14 (H1 2024) en CU15 (H2 2024). CU14 zal waarschijnlijk volgend jaar januari verschijnen en biedt support voor onder andere TLS 1.3 en zal standaard Extended Protection inschakelen, dat servers tegen man-in-the-middle-aanvallen moet beschermen.

 

bron: https://www.security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit is een verouderd onderwerp. Heb je een gelijkaardige vraag? Start dan een nieuw topic in dit forumonderdeel aub.

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.