Ga naar inhoud

Gamingplatform Steam gestopt met ondersteuning Windows 7 en 8.1


Aanbevolen berichten

Het populaire gamingplatform Steam is, zoals begin vorig jaar al werd aangekondigd, nu officieel gestopt met de ondersteuning van Windows 7, Windows 8 en Windows 8.1. De Steamversie voor deze Windowsversies ontvangt geen updates meer en ook is er geen technische ondersteuning meer beschikbaar. Steam-ontwikkelaar Valve adviseert gebruikers om te updaten naar een nieuwere Windowsversie.

Steam zal vooralsnog op Windows 7, 8 en 8.1 blijven werken, maar er worden geen garanties gegeven dat dit zo zal blijven. Mocht Steam stoppen met werken, dan kunnen gebruikers hun gekochte games niet meer gebruiken. De drie besturingssystemen hebben bij elkaar op dit moment nog een aandeel van bijna één procent. Het grootste deel van de Steamgebruikers maakt gebruik van Windows 10. Steam zou maandelijks 132 miljoen actieve gebruikers hebben.

 

bron: https://www.security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.