Ga naar inhoud

Twilio stopt al op 19 maart met support desktopversies 2FA-app Authy


Aanbevolen berichten

Softwarebedrijf Twilio stopt maanden eerder dan aangekondigd met de support van tweefactorauthenticatie (2fa)-app Authy Desktop, zo laat het in een bericht aan gebruikers weten. Oorspronkelijk had Twilio aangekondigd dat de apps voor Linux, macOS en Windows vanaf 19 augustus dit jaar end-of-life zouden worden en zo geen ondersteuning meer kregen. Nu meldt Twilio dat de support al op 19 maart stopt, vijf maanden eerder dan oorspronkelijk gepland.

De smartphone-apps voor Android en iOS zullen wel ondersteuning blijven ontvangen. Twilio zegt dat het de beslissing heeft genomen om meer middelen beschikbaar te hebben voor de mobiele versies, die meer in trek zijn dan de desktopversies. Authy is een applicatie voor het genereren van tweefactorauthenticatie (2FA) codes. Gebruikers van de desktopversie die niet voor 19 maart actie ondernemen kunnen hun Authy-gebaseerde accounttokens dan niet meer gebruiken, benaderen of migreren.

 

bron: https://www.security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.