Ga naar inhoud

ChatGPT gaat informatie uit gesprekken met gebruikers standaard 'onthouden'


Aanbevolen berichten

Chatbot ChatGPT gaat informatie uit gesprekken met gebruikers standaard 'onthouden' en gebruiken bij toekomstige gesprekken, zo heeft ontwikkelaar Open AI aangekondigd. De verzamelde informatie wordt ook gebruikt voor het trainen van de chatbot. Gebruikers krijgen wel de mogelijkheid om de 'Memory' optie uit te schakelen of bepaalde onthouden zaken te verwijderen. Open AI zegt dat gezondheidsgerelateerde zaken niet standaard worden opgeslagen.

Volgens Open AI moet Memory ervoor zorgen dat gebruikers geen eerder gegeven informatie hoeven te herhalen. De chatbot kan details zelf onthouden, maar gebruikers kunnen ook specifieke opdrachten hiervoor geven. Het is mogelijk om deze verzamelde 'memories' te bekijken of te verwijderen. Gebruikers kunnen de Memory-optie ook uitschakelen, maar dit zorgt er niet voor dat eerder verzamelde informatie wordt verwijderd. Dit moeten gebruikers via een andere instelling doen.

 

bron: https://www.security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.