Ga naar inhoud

DuckDuckGo-browser krijgt synchronisatie van wachtwoorden en bookmarks


Aanbevolen berichten

DuckDuckGo heeft de eigen browser van een nieuwe feature voorzien waardoor gebruikers hun wachtwoorden en bookmarks op end-to-end versleutelde manier over meerdere apparaten kunnen synchroniseren. Om de feature te gebruiken is er geen account vereist en DuckDuckGo claimt dat het bookmarks en wachtwoorden van gebruikers nooit ziet.

"Onze private sync is end-to-end versleuteld. Wanneer je van private sync gebruikmaakt blijft je data tijdens het synchronisatieproces veilig versleuteld, omdat de unieke sleutel om het te ontsleutelen alleen op jouw apparaten blijft. Je wachtwoorden zijn voor niemand behalve jou toegankelijk. Dat geldt ook voor DuckDuckGo, dat op geen enkel moment toegang tot je data heeft." Om bookmarks en wachtwoorden met een ander apparaat te synchroniseren kan er gebruik worden gemaakt van een qr-code of alfanumerieke code.

 

bron: https://www.security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.