Ga naar inhoud

Brave voorziet in browser ingebouwde cryptowallet van bitcoin-support


Aanbevolen berichten

Brave heeft de in de browser ingebouwde cryptowallet van een update voorzien, zodat nu ook bitcoin wordt ondersteund. De browserontwikkelaar wil met de Brave Wallet naar eigen zeggen de 'veiligste en privacyvriendelijkste' wallet voor dagelijks gebruik aanbieden. Via de Brave Wallet is het nu mogelijk om naar alle soorten bitcoin-adressen geld over te maken of te ontvangen.

Op dit moment is het alleen mogelijk om via de Brave Wallet 'native SegWit bitcoin-accounts' aan te maken, maar later dit jaar volgen ook andere soorten accounts. De bitcoin-support is vooralsnog alleen in de desktopversie aanwezig, maar komt ook beschikbaar in de mobiele versie. "In tegenstelling tot de meeste cyptowallets is de Brave Wallet browser-native, wat inhoudt dat geen extra downloads of extensies vereist, wat beveiligingsrisico's vermindert", aldus de browserontwikkelaar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.