Ga naar inhoud

Vpn-provider Atlas VPN stopt op 24 april met bestaan, klanten naar NordVPN


Aanbevolen berichten

Vpn-provider Atlas VPN stopt op 24 april met bestaan. Bestaande klanten zullen automatisch naar zusterbedrijf NordVPN worden overgezet. Dat heeft het bedrijf vandaag in een blogposting aangekondigd. Volgens Atlas VPN heeft het met onmogelijke uitdagingen te maken, waaronder technologische eisen, een zeer competitieve markt en oplopende kosten. "Deze factoren hebben ons doen besluiten dat het doorgaan met Atlas VPN op de lange termijn niet houdbaar is."

Bestaande klanten worden voor het restant van hun abonnement overgezet naar NordVPN. De vereiste gegevens voor een abonnement bij NordVPN, waaronder de duur van het abonnement en e-mailadres van de gebruiker, worden hiervoor doorgegeven. Volgens Atlas VPN biedt NordVPN de meeste features die het zelf ook biedt. Klanten die niet naar NordVPN willen migreren kunnen dit tot 22 april kenbaar maken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.