Ga naar inhoud

Microsoft kondigt kleinere updates aan voor Windows 10


Aanbevolen berichten

Microsoft gaat een technologie van Windows 11 die voor kleinere updates zorgt ook voor Windows 10 toepassen. Volgens het techbedrijf zorgt het gebruik van 'efficient packaging' in Windows 11 voor veertig procent kleinere updates. Hoe kleiner de updates, hoe sneller beveiligingspatches worden geïnstalleerd en gebruikers beschermd zijn, aldus Microsoft.

Het techbedrijf meldt dat dezelfde technologie van Windows 11 aan Windows 10 versie 22H2 wordt toegevoegd. Daarmee zou de omvang van maandelijkse 'latest cumulative update' (LCU) packages met twintig procent worden verminderd. "Het verkleinen van de omvang van LCU-packages heeft verschillende voordelen, zoals verminderd bandbreedtegebruik, snellere downloads, beperkter netwerkverkeer en verbeterde prestaties op tragere verbindingen", zegt Microsofts Santosh Kumar Patil.

 

bron: https://www.security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.