Ga naar inhoud

[OPGELOST] XP Na Windows 7 Install wil niet


antje
 Delen

Aanbevolen berichten

Goeiemorgen allemaal.

Ik zit hier met een probleem. Ik heb een aantal Windows 7 beta,s al versleten. En ik ken de verschillen nu met huidige os. Nu ik graag terug wil naar XP levert mij dat problemen op.

Ik probeer XP te installeren zoals het hoort. Alles gaat goed. Bestanden worden geladen en daarna krijg je een zwart scherm. En dan moet je de keuzes kunnen maken tussen je HD,s om te formateren of andere dingen.

Alleen bij dat onderdeel van de installatie kom ik helemaal niet. Hij laad de bestanden en daarna is het beeld zwart en er komt helemaal niks meer.

Als ik nu Windows 7 erin druk. Dan kan ik gewoon alles doen wat je moet doen om W7 te installeren. Ik heb verschillende Xp,s hier liggen dus aan de cd,s ligt het niet.

Weet iemand hoe ik nu XP erop krijg ?

Met een andere HD erin i.p.v mijn HD die ik altijd gebruik voor windows, wil het ook niet. Dus daar ligt het ook niet aan.

Dus alles om samen te vatten.

Ik kan geen XP installeren alleen W7 :bawling:

Groetjes,

Antje

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey hey,

mja ik dacht dat ze het wel gingen voorzien in de toekomst maar ik vrees dat die mogelijkheid nog niet echt bestaat in de beta's om W7 te 'desinstalleren'.

zit je met verschillende partitie's op je pc of 1 partitie waarop w7 staat geïnstalleerd?

grtz

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee ik heb niet meerdere partities op 1 schijf. Ik heb een windows schijf en een Data schijf. Maar ik heb het probleem ook al opgelost. Ik heb het moederbord naar default settings terug gebracht. En toen was het op eens opgelost :)

Kan me niet herrinneren dat ik iets heb verandert tijdens het gebruik van windows 7. Maar het probleem is in iedergeval verholpen :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.