Ga naar inhoud

INFO Testnet affiliate marketing


Aanbevolen berichten

Ok, ik zal eens het start geven aan rubriek Affiliate marketing ook :)

Laat me eerst beginnen met een bedrijf uit het Antwerpse: Testnet.

Wie is Testnet en waar zijn ze goed in?

Testnet is 10 jaar geleden in Nederland ontstaan met het aanbieden van gratis staaltjes via het internet. Vandaar dus ook de logische naam.

Ze zijn sinds 2 jaar ook in Belgie bezig en hebben een behoorlijk aantal campagnes, waarmee iedere website geld kan verdienen.

Waar is Testnet goed in? Welke campagnes kan men daar goed gebruiken?

Testnet is gespecialiseerd in het genereren van verkeer naar de websites van haar adverteerders. Daarom zijn ze ook erg goed in het aanbieden van CPC campagnes, dat is, campagnes die betalen per click op de banner.

Testnet is dan weer minder goed en interessant voor echte affiliates die verkoops campagnes zoeken, of anders gezegd CPS campagnes. Dat zijn campagnes waar de affiliate een commissie ontvangt op iedere verkoop die via de website van de adverteerder gebeurt.

Het is dus een kwestie van soort affiliatie dat je via je website zou willen promoten. In ieder geval is het zeker de moeite waard om daar aangemeld te zijn, om leuke campagnes niet te missen. Eigenlijk moet je overal aangemeld zijn, maar ik kom hier nog later op terug met mijn reviews over andere affiliate marketing partijen in Belgie ;)

Aanmelden bij Testnet kan je via hun website doen (testnet.be), maar ook door hun een mailtje te sturen info at testnet.be. Ik heb ook een directe link maar die ga ik hier niet promoten hehe :)

Je kunt hier al je vragen en meningen over Testnet kwijt, we gaan je zoveel mogelijk proberen te helpen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.