Ga naar inhoud

Monitor/scherm-hulp bij Compaq Presario


Diethert
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo,

Laatst probeerde ik mijn oude computer aan te sluiten, een Compaq presario. Ik geloof dat productnummer of iets dergelijks s3250nl is.

Maar goed, deze had ik een jaar geleden losgekoppeld, toen deed hij het nog prima, zonet heb ik alles weer aangesloten, volgens mij zoals het hoord.

Zodra ik nu het scherm aanzet krijg ik de melding: "going to sleep mode". Vervolgens word het normaal gesproken groene powerlampje van het scherm oranje. Dit is logisch, een jaar geleden, toen hij het nog deed gebeurde dit ook, simpelweg omdat ik mijn computer niet aan had staan, zodra ik deze weer aanzette kreeg hij weer een input van de computer en werd het lampje groen en kreeg ik weer gewoon beeld.

Maar goed, dit gebeurd nu dus niet als ik mijn computer aanzet.

Verder: Mijn broer heeft deze computer met bijbehorende beeldscherm ook, deze doet het bij hem gewoon, echter als ik zijn monitor en zelfs zijn verbindings en zijn voedingskabels op mijn computer aansluit krijg ik ook niks te zien.

Nu zou je dus kunnen denken dat het aan mijn computer ligt, en dat die dus geen goed signaal naar de monitor stuurt. Maar mijn broer heeft laatst een nieuwe computer gekocht, en hiermee hetzelfde geprobeerd, zowel bij zijn monitor en kabels, als die van mij, verscheen ook hier het probleem.

Wij zien dus niet waar de oplossing zit, hebben jullie nog een idee?

Alvast bedankt voor 't lezen:P.

Grs,

Diether

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.