Discussie gesloten
Resultaten: 1 t/m 7 van 7

foutmelding: audio codec

Dit is een discussie over foutmelding: audio codec in het forum Archief Multimedia , en maakt deel van de Multimedia categorie; Hallo, Helaas heb ik geen geluid meer op mijn pc. Ik krijg nu de foutmelding: An audio codec is needed ...

  1. #1
    Nieuweling
    Geregistreerd
    5 maart 2012
    Berichten
    3

    Standaard foutmelding: audio codec

    Hallo,

    Helaas heb ik geen geluid meer op mijn pc.
    Ik krijg nu de foutmelding:
    An audio codec is needed to play this file.
    Heeft iemand hier ervaring mee ?
    Wat zou ik moeten doen?
    Hoor graag van jullie.
    mvg,
    Harrie

  2. #2
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    19.896

    Standaard

    Je geeft wel weinig info.
    Over welke Windows versie gaat het?
    Welk soort bestand wil je afspelen?
    Heeft het met het zelfde bestand wel gewerkt gehad?

  3. #3
    Nieuweling
    Geregistreerd
    5 maart 2012
    Berichten
    3

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door clarkie Bekijk bericht
    Je geeft wel weinig info.
    Over welke Windows versie gaat het?
    Welk soort bestand wil je afspelen?
    Heeft het met het zelfde bestand wel gewerkt gehad?


    Ik heb Windows XP in gebruik. Gebruik altijd Windows Media Player.
    Maar ik heb zelfs geen geluid bij het opstarten van de pc.
    You tube luisteren gaat dus niet.
    Misschien dat je hier iets meer mee kan.

  4. #4
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    19.896

    Standaard

    Ga eens via start naar configuratiescherm.Klik daar op geluid.
    Open het tabblad afspelen.
    Staan je luidsprekers als standaard?
    Naam: geluidd.JPG
Bekeken: 97
Grootte: 42,1 KB


    Indien het nog niet werkt, werken je boxen nog (hebben ze stroom).
    Steekt de fiche correct in de PC?

  5. #5
    Nieuweling
    Geregistreerd
    5 maart 2012
    Berichten
    3

    Standaard

    Bedankt voor je reactie.
    Heb het zojuist nagekeken zoals je geschreven hebt. Helaas werkt het nog niet. De boxen hebben stroom en alles zit goed vast.
    Heb net een cd in de pc gelegd en die speelt goed via de boxen af. Raar dat muziek van youtube het niet doet.
    Ook als je normaal je pc aan/uit zet hoor je geluid : nu niet.

  6. #6
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    19.896

    Standaard

    Dus je hebt wel geluid!
    Om je geluid in youtube aan de praat te krijgen neem je best eerst deze link (klik erop) eens door.

  7. #7
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    19.896

    Standaard

    Dag hharie,

    is je probleem opgelost?

    Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop +Markeer als opgelost die je links onderaan kan terugvinden…zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.
    Uiteraard kan je in geval van nieuwe/andere problemen steeds weer een nieuw topic openen…

Discussie gesloten

Soortgelijke discussies

  1. CodeC, Audio en Microfoon doen het niet
    door ValiantD97 in forum Archief Windows
    Reacties: 8
    Laatste bericht: 20 januari 2012, 21:33
  2. [OPGELOST] Codec
    door Ayla1956 in forum Archief Multimedia
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 2 januari 2012, 13:12
  3. [OPGELOST] NEF Codec
    door Frauke in forum Archief Multimedia
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 13 juli 2011, 20:26
  4. [OPGELOST] Codec 55?
    door djdanvan in forum Archief Windows
    Reacties: 7
    Laatste bericht: 14 september 2010, 20:18
  5. [OPGELOST] codec
    door fritz the fox in forum Archief Multimedia
    Reacties: 8
    Laatste bericht: 7 april 2010, 19:57

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •