Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

clarkie

Lid
 • Aantal items

  26.103
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door clarkie

 1. clarkie

  Outlook 2010 server instellingen probleem

  Volgens de info bij Telenet zelf kan Kurt poort 995 (met beveiliging) gebruiken in plaats van 110 (zonder beveiliging).
 2. clarkie

  Samsung tablet

  graag gedaan!
 3. clarkie

  Outlook 2010 server instellingen probleem

  Het gaat hier om een pop3 account.....e-mails worden dan niet bewaart op de server van Telenet maar enkel op je computer thuis. Verwijder je de e-mails op de computer, smartphone, tablet,...dan ben je ze kwijt. Bij IMAP blijven de e-mails wel aanwezig op de server van Telenet en worden gesyncroniseerd met je telenet account op computer, smartphone, tablet. Verwijder je een e-mail op 1 van de toestellen dan wordt die standaard ook verwijderd op de server van Telenet. Ga je over van een pop3 naar IMAP account gaan de aanwezige e-mails kwijt geraakt kunnen worden tijdens de synchronisatie. In jouw geval....je blijft bij een pop3 account en veranded enkel het wachtwoord....er gaan geen e-mails verloren. Je dient enkel in Outlook het paswoord te wijzigen bij het bewuste account. Hoe je een back-up kan maken van al je bestanden in Outlook: https://support.office.com/nl-nl/article/een-back-up-maken-van-e-mailberichten-contactpersonen-en-agenda-in-een-pst-bestand-van-outlook-of-deze-naar-een-pst-bestand-exporteren-14252b52-3075-4e9b-be4e-ff9ef1068f91
 4. clarkie

  Samsung tablet

  Verwijder alle spelletjes en addon die op je tablet geplaatst zijn. Die addon.apk zal tot die spelletjes behoren. Hoogstwaarschijnlijk zal dat via instellingen-> applicatiebeheer zijn. Daar zie je alle apps die op je tablet staan.
 5. clarkie

  In office 365 start word na update niet

  Had je bovenstaande ook uitgevoerd?
 6. clarkie

  Google account.

  Er is een verschil tussen een Google account aanmaken en Google Family Link. Je hebt dus de App Google Family link in gebruik genomen? Je hebt een gezinsgroep aangemaakt waarin ook de ouders of beheerders aanwezig zijn? Ga er vanuit dat je daar ook een paswoord moest aanmaken?
 7. clarkie

  In office 365 start word na update niet

  Heb je dat probleem enkel in Word? Voer Office herstel eens uit: https://support.office.com/nl-nl/article/een-office-toepassing-herstellen-7821d4b6-7c1d-4205-aa0e-a6b40c5bb88b
 8. clarkie

  oude dvd-speler op nieuwe tv aansluiten

  https://www.bol.com/nl/p/hdmi-converter-voor-scart-naar-hdmi-1080p/9200000059034751/?country=BE
 9. clarkie

  Outlook 2010 server instellingen probleem

  Enkele handige links: https://www2.telenet.be/nl/business/klantenservice/e-mail-instellen/ https://www2.telenet.be/nl/business/klantenservice/guide/e-mailprogramma-instellen-voor-uw-telenet-e-mailadres/#/outlook2010 Ook nog even vermelden dat er op tablet en smartphone nog regelmatig foutmeldingen gegeven worden als ik Outlook open. Dus probleem bij Telenet is nog niet opgelost.
 10. Het knipprogramma is in de Home en Pro identiek. In Windows 10 versie 1810 krijg je de mogelijkheid om de App knippen en aantekenen te testen. In Windows 10 versie 1803 (nog) niet. Heb thuis de 2 versies (1803 en 1810) in gebruik en kan zo dus vergelijken. En fijn dat het probleem opgelost is.
 11. In de laatste versie van Windows 10 is het knipprogramma nog altijd aanwezig en werkend. Indien je het eerste scherm zoals hieronder niet krijgt is er iets mis. Er wordt wel gemeld dat in een toekomstige update het knipprogramma verplaatst wordt. Je krijgt dan het scherm knippen en aantekenen. Via de blauwe knop kon ik de app opstarten. Ook kon ik deze app bereiken door via het zoeken icoon naast de Windows knop knippen en aantekenen in te geven. In het resultatenvenster klik je erop. De app opent. Voer onderstaande eens uit: Klik met de rechtermuisknop op de Windows knop en klik op Windows Powershell(admin) of opdracht prompt (admin). Voer dan in het volgende venster het commando in (let op spatie achter sfc): sfc /scannow druk op Enter op je toetsenbord.
 12. clarkie

  Outlook 2010 server instellingen probleem

  Er zijn inderdaad problemen voor telenet gebruikers. Zelfde probleem heeft zich in het verleden ook al voorgedaan. Je moet in dat geval geen wachtwoorden en ander gaan aanpassen. Enkel geduld hebben tot Telenet het probleem oplost. Onderstaande melding verschijnt bijvoorbeeld op mijn smartphone.
 13. clarkie

  Excel 2010 na Windows 10 (versie 1809)

  Heb kunnen testen in versie 1809. Geen problemen. Had je de de link in passer zijn bericht al doorgenomen, er was daar nog een link met mogelijke oplossing aanwezig: https://www.add-ins.com/support/out-of-memory-or-not-enough-resource-problem-with-microsoft-excel.htm
 14. clarkie

  Excel 2010 na Windows 10 (versie 1809)

  Klopt. Ik had naar het filmpje gekeken dat er ook aanwezig is.
 15. clarkie

  Stem Google assistent veranderen

  Heb je ook het groen gearceerde gelezen? Vermoed dat de mannelijke stem nog even op zich laat wachten als je voor Nederlands hebt gekozen.
 16. clarkie

  Excel 2010 na Windows 10 (versie 1809)

  Werk nog met versie 1803, ben benieuwd als versie 1809 aanwezig is of ik ook het zelfde ondervindt. Er is nog een iets snellere methode als je toch beneden het werkblad selecteert. In plaats van het werkblad te selecteren met de linkermuisknop.....klik er met de rechtermuisknop op. Je krijgt dan onderstaand menu. Klik op Verplaatsen of kopiëren.... Plaats in het volgend scherm een vinkje voor Kopie maken en selecteer waar je het werkblad wil plaatsen.
 17. clarkie

  magix red mijn video

  64 bit versie: https://www.bleepingcomputer.com/download/farbar-recovery-scan-tool/dl/82/ 32 bit versie: https://www.bleepingcomputer.com/download/farbar-recovery-scan-tool/dl/81/
 18. clarkie

  taakbeheer informatie

  Die icoontjes waren me ook nog niet opgevallen. Ga er van uit dat ze er staan als symbool voor extra info want als ik op het pijltje voor de tekst klik zie ik telkens onderbroken staan.
 19. Een watermerk of ander op de achtergrond beperkt dat men gaat kopiëren of screenshots maken, je kan het zo aanmaken dat tekst en afbeeldingen duidelijk blijven. Je kan ook het Word document omzetten naar een PDF formaat en daar heb je afhankelijk van de pdf software dat je gebruikt (meestal is dat betalend voor extra functies) de mogelijkheid om te beveiligen tegen printen en kopiëren. Dan heb je al een watermerk, beveiliging tegen kopiëren en afdrukken. En we kunnen lang gaan discussiëren over het wel of niet doen maar dat is iets dat enkel jij zelf beslist. Niets is perfect maar je kan wel het kopiëren proberen beperken tot een minimum.
 20. clarkie

  Muziekbestanden op USB-stick.

  Je kan ook een afspeellijst maken, bijvoorbeeld met Windows Media player, die lijst moet je rechtstreeks op stick zetten. Dus niet in een map.
 21. clarkie

  Easeus todo backup probleem

  Formatteren heeft geen enkele zin. De harde schijf bevat slechte sector(en), je gebruikt die schijf nota bene om bak-ups op te bewaren. Is dus niet logisch dat je verder blijft werken met die schijf. vroeg of laat geraak je helemaal niet meer aan die bestanden met alle gevolgen van dien. Je mag er zeker van zijn dat het probleem niet EASEUS is maar een slechte harde schijf.
 22. clarkie

  Easeus todo backup probleem

  Zoals al eerder vermoed door het feit dat je computer langzaam werkt als je de schijf gebruikt, het afsluiten uren duurt, dat de schijf niet te zien was in schijfbeheer dat in AOMEI de schijf ook verkeerd getoond werd, dat Crystaldiskinfo de schijf als slecht weergeeft......de harde schijf is defect en dient vervangen te worden.
 23. clarkie

  Easeus todo backup probleem

  Test de externe schijf nu met crystaldiskinfo dat je recht nog gebruikt hebt. Wat is het resultaat?
 24. clarkie

  Easeus todo backup probleem

  Zie je de schijf in de verkenner waar je probeert te wissen? Maak een printscreen van schijfbeheer met de schijf aangesloten. Merk je een verschil in het gebruik van Windows als de externe schijf niet aangesloten is?
 25. clarkie

  Easeus todo backup probleem

  Je doet dingen waar niet om gevraagd wordt en je geeft geen antwoord op wat gevraagd wordt. Dat er een probleem is met de harde schijf is al eerder gemeld. Sluit de PC af en verwijder dan de externe schijf. Herstart de Pc , sluit de externe schijf NIET aan. Hoe gedraagt zich de computer nu? Zie je nu wel alles in schijfbeheer. Maak er dan een printscreen van en plaats die in je volgend bericht.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.