Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

clarkie

Lid
 • Aantal items

  26.053
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door clarkie

 1. clarkie

  Afspelen eigen muziekbestanden met Sonos

  In je getoonde afbeeldingen laat je afspeellijsten / bibliotheek zien. Best verwijder je afspeellijsten die gemaakt zijn op je oude computer en maak je nieuwe aan. Een muziekbestand is iets anders dan een afspeellijst. Op welke schijf en in welke map staan je muziekbestanden? Welke hardware van sonos gebruik je? Op welke apparatuur buiten je laptop wil je die muziek afspelen?
 2. Kon mijn vorig bericht niet meer aanpassen, sorry. Ik zie dat op het bureaublad ook de iconen niet getoond worden. Neem onderstaande eens door. https://www.tenforums.com/tutorials/5645-rebuild-icon-cache-windows-10-a.html
 3. clarkie

  Opnieuw vervormde beelden in Powerpoint 2016

  Ik weet niet of jouw probleem opgelost is, anders lees onderstaande tip van porrelaar eens.
 4. Je dient het bestandstype .png terug aan een bepaalde App te koppelen. Hoe je dat moet doen lees je in volgende link: https://www.pc-tips.info/tips/windows-10/bestand-associatie-wijzigen-windows-10/ Is dat juist? Ga in de verkenner naar Beeld en speel eens met de mogelijkheden zoals miniatuurweergaven, tegels,..... kies jouw favoriet.
 5. clarkie

  Printer wordt niet herkend in windows 10

  Voer eerst de tip van Stegisoft uit: Zet de printer uit en verwijder de USB- kabel. Ga naar programma's en onderdelen en verwijder er alles van HP met betrekking tot die printer. Programma's en onderdelen bereik je door: Klik op het zoekenvenster naast het Windows icoon. (1) Typ in het zoekenvenster programma's en onderdelen. (2) Klik er op in het resultatenvenster. (3) Verwijder in het venster dat je dan krijgt alles met betrekking tot de HP printer. Sluit het venster. Klik nu weer op het zoekenvenster en typ configuratiescherm en klik erop. Klik dan op apparaten en printers. Zoek in het volgend scherm naar je HP printer en verwijder. Sluit het venster dan af. Ga dan via de Windows + R sneltoetsencombinatie naar het venster uitvoeren. Typ er of kopieer en plak: printui.exe /s (let op de spatie tussen printui.exe en /s). Klik op OK. Ga naar het tabblad stuurpprogramma's , verwijder de eventueel aanwezige drivers van HP. Klik op Toepassen. Sluit dan het venster. Herstart de computer via Windows knop, Aan / uit, opnieuw opstarten. Voer dan de installatie van de HP software uit, koppel de printer pas aan als er om gevraagd wordt. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lost dat je probleem nog niet op voer dan eens de probleemoplosser uit: http://aka.ms/diag_printer10 Nog een mogelijke oplossing: De afdrukspooler wissen en opnieuw instellen: Typ in het zoekvak op de taakbalk Services en selecteer vervolgens het zoekresultaat met dezelfde naam. Dubbeltik (of dubbelklik) op Afdrukspooler in de lijst Services. Selecteer Stoppen > OK. Typ in het zoekvak op de taakbalk %WINDIR%\system32\spool\printers, selecteer de bestandsmap in de zoekresultaten en verwijder vervolgens alle bestanden in de map. Zoek Services en open dit opnieuw. Dubbeltik (of dubbelklik) op Afdrukspooler in de lijst Services. Selecteer Start, controleer of in de lijst Opstarttype de optie Automatisch is geselecteerd en selecteer vervolgens OK.
 6. clarkie

  Alarm computer start niet meer

  Als je via AOMEI een systeemherstel uitvoert dien je onderstaande te doen: Selecteer in de linkerkant Herstel en klik op volgende. Selecteer in het volgend scherm de meest recent gemaakte backup. Onderaan het scherm mag "herstel op andere locatie" NIET aangevinkt staan. Dus een leeg venstertje. Dan klik je op Volgende. Zou je volgend scherm dan toch krijgen komt dit omdat ofwel de grootte of locatie van de systeempartitie aangepast is. Bijvoorbeeld door het uitvoeren van jouw terug naar fabrieksinstellingen. Selecteer er de C maar die staat normaal al geselecteerd. Klik op Volgende. In het volgend scherm klik je op Start herstel. Bron: https://www.backup-utility.com/help/system-restore.html
 7. clarkie

  Alarm computer start niet meer

  Je hoeft niet te gaan schreeuwen. Dat Windows werkt had ik al begrepen. Nu weet ik ook eindelijk dat de backup op een externe schijf staat. Die laatste foto is heel wazig en dus voor mij niet goed leesbaar. of het ligt aan mijn ogen. Trouwens dit is niet de normale manier, na een herstart van de computer en opstarten van je AOMEI schijf zou de backup automatisch terug geplaatst moeten worden. Er is een probleem met het gemaakt backup bestand. Daarom dat ik vraag op welke schijf en in welke map zich die backup bevindt. Trouwens is die computer nog traag met opstarten en in gebruik?
 8. clarkie

  Alarm computer start niet meer

  Op welke schijf en in welke map is die backup aanwezig of zou er aanwezig moeten zijn?
 9. clarkie

  Alarm computer start niet meer

  Je hebt de computer terug gezet naar fabrieksinstellingen? Indien de backup op de C schijf stond is die dus weg en kan je geen backup terug zetten.
 10. clarkie

  Alarm computer start niet meer

  Je moet op zoek naar de exacte locatie van de backup. Weet je in welke map die backup zich bevindt?
 11. clarkie

  Alarm computer start niet meer

  Ik vermoed dat je de schijf nog altijd geplaatst hebt. Je kreeg op een gegeven moment onderstaande scherm, daar moet jij voor linux kiezen.
 12. clarkie

  Alarm computer start niet meer

  Je geeft gewoon geen antwoord op mijn vraag.
 13. clarkie

  Alarm computer start niet meer

  Antwoord eens op onderstaande. Geraak je momenteel in Windows op de probleem computer? Indien neen tot welk scherm geraak je?
 14. clarkie

  Alarm computer start niet meer

  Je topic bestaat al uit verschillende pagina's. Eens terug naar af..... Je computer start nog altijd niet op neem ik aan? Als dat zo is dan kan je enkel via die opstartschijf van AOMEI de backup terug zetten. Dat betekent ook dat de juiste schijf al in de computer zit toch.
 15. clarkie

  Alarm computer start niet meer

  Welke schijf heb je? Heb je die aangemaakt vanuit AOMEI? Wat staat op die schijf vermeld?
 16. clarkie

  Alarm computer start niet meer

  Je dient de bovenste schijf te selecteren, Windows staat op de C.
 17. clarkie

  Lenovo Tab4 10

  Afhankelijk van het merk staan er inderdaad al Apps geïnstalleerd op als je de tablet in gebruik neemt. Iedere gebruiker heeft andere wensen, dus zal ook verschillende Apps gaan gebruiken. (verwijderen / installeren). Om zonder verdere info hier te gaan zeggen wat je kan verwijderen lukt niet. Denk je bepaalde Apps die nu aanwezig zijn niet te gaan gebruiken en weet je niet of ze verwijderd mogen vermeld dan in je volgend bericht over welke Apps het gaat.
 18. clarkie

  Alarm computer start niet meer

  Daar moet je dus geen kruisje zetten.
 19. clarkie

  HP ENVY wifi printer doethet niet goed

  ik was even aan het meelezen in je topic en heb er even enkele berichten uitgehaald en wat tekst gefilterd. Er is een verschil tussen de printer als hardware en een printer driver. De printer koop je, het is een stukje hardware. Om die printer te laten werken moet je de bijhorende correcte driver installeren. Volgens het bovenste bericht heb je 1 printer in gebruik namelijk de HP ENVY 5030 maar je hebt er het probleem mee. Wegens dat probleem ga je een andere driver installeren om de HP ENVY 5030 correct te laten printen namelijk de driver voor een HPS100. Er staan dus meerdere printerdrivers op je computer om 1 printer aan te sturen. Lijkt me geen goede keuze. Daarom ook het bericht van Falstring waarin gevraagd wordt om alle printer driver software correct van je pc te verwijderen en dan pas 1 correcte driver te installeren. In het bovenste bericht staat "na even zoeken heb ik een tweede driver........." kan je de link in je volgend bericht plaatsen waarom dat de oplossing zou zijn? Welke printer had je in gebruik voor de aankoop van de HP ENVY 5030? Is daar alles correct van verwijderd?
 20. clarkie

  Foto's verplaatsen naar PC

  Hoe je bestanden kan overzetten naar je computer lees je in onderstaande link. https://handleidingen.vodafone.nl/samsung/galaxy-s9-android-8-0/de-telefoon-aanpassen/bestanden-overzetten-tussen-computer-en-telefoon/ Maar vermoed dat het probleem ergens anders zit. Je hebt het over de map foto's.....het gaat hier neem ik aan over Google foto's. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.photos&hl=nl Neem ook deze link eens door: https://support.google.com/photos/answer/7652919?hl=nl&ref_topic=6128848 Je kan trouwens zien waar een foto op je smartphone zich bevindt. Open foto's , selecteer een foto, klik op het info icoon. Je krijgt info over de bewuste foto, ook de locatie van de foto. Ook kan je gebruik maken van een App op je smartphone om bestanden terug te vinden (bestandsbeheer). zelf gebruik ik file manager +. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alphainventor.filemanager
 21. Je zal wat meer info moeten geven. In welk e-mailprogramma heb je dat gmail account verwijderd?
 22. clarkie

  Foto's verplaatsen naar PC

  Afbeeldingen......dat kunnen ook wel eens foto's zijn. Indien het nog niet lukt, vermeld in je volgend bericht of je een geheugenkaartje gebruikt in de smartphone. Het merk en model van de smartphone kan ook van pas komen.
 23. clarkie

  verzenden mail

  Update: ik kon mijn vorig bericht niet meer aanpassen. Je hebt een aantal vragen niet beantwoord. Zoals welke provider gebruik je? Blijkbaar moet je de instellingen voor KPN nemen want je e-mail adres is planet.nl. Ook maak je op de laptop nog gebruik van een onbeveiligde verbinding, best kies je voor de aanbevolen instellingen. Omdat je gekozen hebt voor onbeveiligde verbinding kan je enkel versturen via het netwerk van KPN. Alle uitleg vindt je op volgende pagina: https://www.kpn.com/faq/16722 Hoe je bovenstaande instellingen uitvoert op PC, Tablet of smartphone lees je in volgende link: https://www.kpn.com/faq/15769
 24. clarkie

  verzenden mail

  Jij kiest voor POP3. snap je het verschil tussen POP3 en IMAP? Indien je op meerdere toestellen kiest voor het lezen en versturen van e-mail worden de e-mails bij POP3 niet gesynchroniseerd op elk toestel. Dus de inhoud is op ieder toestel telkens anders. In volgende link lees je er meer over: https://www.seniorweb.nl/artikel/overstappen-van-pop3-naar-imap Wat de instellingen betreft, je maakt gebruik van planet.nl als provider, is het account aangemaakt zoals uitgelegd in volgende link? : https://www.emailinstelling.nl/android/planet-mail-instellen
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.