Ga naar inhoud

WD Externe harde schijf niet zichtbaar in verkenner !!


bara12

Aanbevolen berichten

  • Reacties 42
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

De enige mogelijkheid voor zoiets zal datarecoverysoftware (zoals r-studio), als dat geen resultaat oplevert dan kan je niet meer aan je data (tenzij bij gespecialiseerde bedrijven, maar dat is geen optie voor particulieren gezien de prijs die ze daarvoor durven rekenen)

Link naar reactie
Delen op andere sites

voor particulieren gezien de prijs die ze daarvoor durven rekenen)

Ha je weet het, kost je soms meer dan 5 nieuwe aan te kopen.En nu denk ik ook aan iets, waar ik echter al wat langer moest aan gedacht hebben. Staat het apparaat eigenlijk wel onder spanning. Weet nu ook niet juist hoe dat ding eruitziet, maar zie je op het apparaat ergens één of meerdere lichtjes branden, maakt het apparaat een zoemend geluid als ze aangesloten is aan de PC of laptop. Als dit het geval allemaal niet is, scheelt er iets met de voeding of voedingskabel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

oke bedankt allebei,

Ik heb net de schijf en de adapter gechekt de schijf start gewoon op als hij spanning krijgt (dit hoorde ik toen ik mijn oor ertegen plaatste en als hij klaar is hoor ik normaal schijfgeluid wat je ook bij je eigen interne harde schijf hoort)

Adapter maakt helemaal geen (vreemd) geluid.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben je al eens gaan kijken in apparaatbeheer of er daar soms je USB poort soms niet uitgeschakeld staat en of er soms geen geel driehoekje met uitroepteken staat.

Ga dus naar configuratie scherm/ apparaatbeheer

Sorry, dit werd reeds al eens vermeld

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk dan ook dat mijn vermoedens juist zijn. Dus de instellingen van NFTS naar FAT32 gewijzigd en DATA kwijt. Heb het ook al eens meegemaakt. Ik zie geen andere oplossing meer dan deze naar recovery centrum te brengen waar men je data kan terughalen met gespecialiseerde software

Link naar reactie
Delen op andere sites

Swake volgens mij is het NTFS en ik hoor net van iemand dat je van fat32 wel naar NTFS kan gaan maar andersom niet.
Daar wil ik nu eens echt de moeite voor doen om even tot bij jou te komen, en waar jezelf bijstaat het levende bewijs van geven dat dit wel mogelijk is.
Gekke is dat je hem wel in schijfbeheer ziet alleen als onbekende schijf.
En wat betekent dit? Dat er een serieus virus op die harde schijf zit waardoor ze niet meer herkend kan worden. Zou eens graag weten bij welke PC of laptop jij die gebruikt hebt. Welk besturingssysteem.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.