Ga naar inhoud

Fabian

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Fabian

  1. Hallo medeforummers, ik heb een probleempje met Joomla, ik gebruik Joomla nu ''offline'' met Xampp, Mijn site doet het nu (ook template) alleen als ik youtube filmpjes op mijn site wil zetten worden deze niet weergeven, wat ik ook probeer. Heb al de plugin AllVideos geprobeerd, gewoon via insluiten bij youtube geprobeerd. Ik weet het even niet meer. Wat te doen?
  2. Opgelost Na wat programmas afgelopen te zijn is het met IObit security 360 verholpen. Hiermee kon ik het unlocken en deleten. Bij alle voorgaande pogingen kreeg ik keer op keer geen toestemming om het te verwijderen (Ook niet als ik ''run as administator'').
  3. Hallo, ik ben sinds vandaag een probleem met de file WMIPRV.EXE Hij veroorzaakt 100% CPU en dus een erg trage pc. Ik heb nog geen manier kunnen vinden om hem te verwijderen. Op google wordt de file aangegeven als ''dangerous''. Maar als fix staat telkens een downloadlink met een betaald progamma.. Hoe kan ik zo snel mogelijk dit bestand een dreun geven en dus verwijderen? MvG Fabian.
  4. Ik zal het vanmiddag ook eens proberen en eventueel iets anders zoeken, want het is idd zonde om het weer overnieuw te doen
  5. Tijd voor een anti virus test? Misschien een niet-uitgenodigde bot je voor de gek houdt? Verwijder rare bestanden (die je misschien gedownload hebt, dus misschien in je download map staan).
  6. welke browser gebruik je? Zelfde als op je andere pc?
  7. Alle restjes in je program files verwijderen? inclusief de lege map?
  8. Hmm.. frontpage is wel nogal basic, je weet zeker dat je daarmee door wilt gaan? Meestal zijn die templates nogal simpel. Misschien een optie om toch een beetje html te leren? Je kan een hele template zo van internet halen en je hoeft de pagina's dan alleen te veranderen. De opmaak etc is al gebeurd.
  9. Dit kan je door middel van de tijdsbalk verkorten? Ik dacht dat het gewoon een kwestie was van de schuifbalk naar links slepen?
  10. Weet je zeker dat de kabel niet stuk is? En begrijp ik hieruit dat hij het eerst wel doet en ernaa niet meer? En waar stop het dan precies? Melding etc?
  11. ik heb zelf convertxtodvd. Ik weet niet of je weet hoe je het gratis moet krijgen (weet niet of ik dat hier mag zeggen) maar die is goed, meerdere bestanden op 1 dvd en hij brand ze ook meteen, mits je dat niet verandert hebt. Je kan ook een menu invoegen maar daar is niet zo heel veel variatie in maar goed genoeg.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.