Ga naar inhoud

wesley000000

Lid
  • Items

    86
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

wesley000000's prestaties

  1. Ik ga proberen met een oude gsm van mijn moeder en daar een nieuwe SIM-kaart insteken. PS. Heb je al eens een bone conduction hoofdtelefoon geprobeerd? Ik ben doof aan 1 kant en heb onlangs een Shokz Open Run gekocht en met dat kan ik aan beide kanten horen, werkt wel niet voor alle doven.
  2. Ik begrijp er niet veel van, moet je daar voor betalen? Ik zie alleen maar gsm nummers die te koop staan of heb ik niet goed gekeken.
  3. Bedankt voor het antwoord, spijtig dat het niet mogelijk is maar ik had dat ook wel verwacht. Topic mag dan gesloten worden.
  4. Ik zou graag WhatsApp en/of Telegram gebruiken op mijn laptop maar door mijn handicap heb ik geen gsm (ik kan die toch niet gebruiken) en dus ook geen gsm nummer, ik vraag mij af of het mogelijk is om WhatsApp en/of Telegram te gebruiken zonder gsm nummer?
  5. Ik denk dat het aan poper blocker lag, het probleem lijkt opgelost topic kan gesloten worden, bedankt voor de hulp.
  6. Heb alle extensies uitgezet en sommige verwijderd en het lijkt opgelost, zal nu elke keer ik iets kijk een extensie aanzetten om te zien welke het probleem was en het hier laten weten.
  7. Oke zal ik eens proberen, maar het is niet alleen in Chrome het gebeurt ook in Edge. Als je eens uitlegt hoe ik een herinstallatie van windows òver de oude windows kan doen zal ik dat ook eens proberen, er staat eigenlijk niet iets belangrijk op mijn laptop dus het zou niet erg zijn om hem te formatteren of naar fabriekinstellingen te zetten (weet niet wat het verschil is).
  8. Ik ben geen specialist maar ik denk dat je deze piste kan opdoeken, om het nog vreemder te maken heb ik ontdekt dat als je live of rechtstreeks kijkt het blijkbaar goed werkt. Heb het een aantal dagen geleden ook gemerkt maar ik was niet zeker, nu heb ik eerst de ideale wereld herbekeken op Telenet TV en dat is drie keer gechrasht in 35 minuten en nu kijk ik al een uur zonder problemen rechtstreeks naar het voetbal.
  9. ja, alle dagen zet hem nooit in slaapstand,
  10. Heb nog eens gekeken en na dat Google Chrome vastloopt zie ik deze meldingen: bij toepassing 1 fout: Programma chrome.exe versie 118.0.5993.118 communiceert niet meer met Windows en is gesloten. Als u wilt zien of er meer informatie over het probleem beschikbaar is, controleert u de probleemgeschiedenis in het configuratiescherm van Beveiliging en onderhoud. en bij systeem 2 waarschuwingen: 6062 - Lso was triggered en Er is een time-out opgetreden voor de naamomzetting voor de naam _ldap._tcp.dc._msdcs.home nadat geen van de geconfigureerde DNS-servers heeft gereageerd. PID van client 1904.
  11. Ik heb bij Toepassing deze fout al gevonden op een tijdstip dat gisteren Google Chrome chrashte, zal dadelijk nog eens iets kijken om het exacte tijdstip te hebben. Programma chrome.exe versie 118.0.5993.118 communiceert niet meer met Windows en is gesloten. Als u wilt zien of er meer informatie over het probleem beschikbaar is, controleert u de probleemgeschiedenis in het configuratiescherm van Beveiliging en onderhoud.
  12. Oke heb het gedaan en dit is het resultaat: Microsoft Windows [Version 10.0.22621.2506] (c) Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. C:\Windows\System32>DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Deployment Image Servicing and Management tool Version: 10.0.22621.1 Image Version: 10.0.22621.2506 [==========================100.0%==========================] The restore operation completed successfully. The operation completed successfully. C:\Windows\System32>sfc /scannow Beginning system scan. This process will take some time. Beginning verification phase of system scan. Verification 100% complete. Windows Resource Protection did not find any integrity violations.
  13. sorry, begrijp niet wat je bedoeld? Ik zie niets hierboven?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.