Ga naar inhoud

djutoch

Lid
  • Items

    97
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

djutoch's prestaties

  1. Meer dan zes is standaard niet mogelijk.. Je kan wel zelf je eigen thema's maken (sjablonen) Dat kan via je eerste plaatje. Maak eerst je nieuw thema door de kleuren te kiezen. Klik bv op accent1 en kies een ander kleur. Vind je het gewenste kleur niet, klik op meer kleuren, daarna op aangepast. Daar kan je de RGB nummers invoeren van de kleuren dat je wenst. zie een voorbeeld van een link met de 54 basis kleuren van excel. https://www.summarypro.co.uk/blog/the-56-standard-colours-in-excel---colorindex-values-or-pallte.aspx Daar zie je aangepast1, geef die de naam dat je wilt.(graf 7,enz.) en sla die op als thema.
  2. Ik heb deze al eens tegengekomen, diegene die de laptop aan jou heeft verkocht heeft een illegale Windows op je nieuw speeltje gezet, waarschijnlijk omdat hij zijn persoonlijke data heeft gewist. Koop gewoon een nieuwe licentie. https://www.gamers-outlet.net/nl/buy-windows-10-professional-retail-microsoft-global-cd-key
  3. Open de website van de website dat je wilt hebben op je bureaublad., verklein je browser(de twee kleine venstertjes) klik op het slotje en sleep naar je bureaublad. (nadien kan je de naam en het icoontje (bij eigenschappen aanpassen)
  4. als je geen oplossing vind met de tips van porrelaar of Passer, probeer de registeraanpassing eens. Zie bijlage. Dubbel klik en druk op ja en daarna op OK. ie-fix-restrictions-Win64.reg
  5. Ik denk dat het moet lukken met WeDj in samenwerking met je Pioneer DDJ200 https://appsonwindows.com/apk/49265/ (is gratis) https://www.pioneerdj.com/nl-nl/landing/smart-dj-controller-ddj-200/tutorial/ Edit, zie filmpje 2 in de tweede link.
  6. Ik kan je probleem niet oplossen, daarvoor is mijn kennis van dergelijke te klein. Maar wel een paar tips. Vergeet Norton in het vervolg. Gebruik nooit driver updaters, gebruik de originele drivers van de fabrikant of laat het gewoon over aan Windows. Volgens de meegestuurde plaatjes zou ik bij opstartinstellingen eens optie 5 kiezen.
  7. Select is zelden nodig in VBA. Dit zou voldoende moeten zijn: Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range) If Range("A1").Value = 1 Then Range("2:11").EntireRow.Hidden = True Range("D1, F1,H1, M1, O1, Q1").EntireColumn.Hidden = True Else Range("2:11").EntireRow.Hidden = False Range("D1, F1,H1, M1, O1, Q1").EntireColumn.Hidden = False End If End Sub
  8. Dit is waarschijnlijk geen grap, je moet wel 2 dingen uit elkaar houden, de Duitse spoorwegstructuur, die beantwoord aan alle veiligheidsnormen opgelegd door Europa. Maar locomotieven van dertig jaar oud bevatten nog altijd oude software (hoe minimaal ook) wat in die tijd het neusje van de zalm was. Er zullen waarschijnlijk 2 redenen zijn, Duitsland betaald nog altijd schulden af van de 2de wereldoorlog en dat ze daardoor hun treinstellen niet zo snel vervangen. En deze beproefde systemen waar ze onder andere Armstrong op op de maan hebben gezet nog altijd worden gebruikt. (ik ben van de fortran generatie) Ik ben eerder van mening dat Siemes de kennis niet meer in huis heeft omdat de betreffende personen op pensioen zijn. Gezien Siemens altijd een rotzak van een werkgever is geweest denk ik niet dat er nog vele oudere werknemers zich nog geroepen voelen om verder te helpen en ze daarom deze advertentie hebben gezet om techneuten aan te trekken.
  9. Beste Emiels, In plaats van For Each cl In [a1:a4] Zou ik dit gebruiken For Each cl In UsedRange.Columns(1).Cells
  10. Ga gerust je gang met VBA. Hier heb je een voorbeeldje, 0.5 minuut werk met OCR via TS zijn plaatje. Veel zwaarder is verschillend dan een extra kolom bijvoegen. Kwestie van de juiste termen te gebruiken. Het voorbeeldje in bijlage is als xlsx 4 kb, hetzelfde bestandje opslaan als xlsm is al 19 kb. mededeling.xlsx
  11. Zal eerder zo moeten,ik had inderdaad niet gezien dat er ook mededeling instond met kleine letter. Emiels, in jou voorbeeldformule heb je een punt komma vergeten. pas het tweede argument gaat over [match_mode] Volledige formule : =TEKST.NA(A1;"Mededeling: ";;1;;"niets gevonden") Waar haal je dit vandaan?
  12. Correctie =TEKST.NA(A2; "Mededeling:")
  13. Als je met Excel 365 werkt kan het met volgende formule: =TEKST.NA(A2; "Mededeling")
  14. Je hebt daar een tabblad Gmail klik daar eens op, verder nergens op klikken.
  15. In dit scherm wat gebeurt er als je op de drie puntjes drukt?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.