Ga naar inhoud

Ronaldino

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Ronaldino's prestaties

  1. Er zijn zoveel mensen die last hebben van dit virus dat ik dacht dat een bais handleiding wel erg handig zou kunnen zijn.
  2. Stappenplannen voor verwijderen Trojan.Ransom Momenteel zijn er verschillende computervirussen in omloop welke resulteren in één van de volgende schermen en een geblokkeerde computer. Is dit u ook overkomen, klik dan bij de link van Fraudehelpdeks op het van toepassing zijnde scherm voor een stappenplan om het virus van uw computer te verwijderen.Stappenplannen voor verwijderen Trojan.RansomMss kunnen de mods dit sticky maken.
  3. Op de volgende website kan je ook veel informatie vinden over virussen. Malware info, hier vindt u allerlei informatie over malware.
  4. Doe het volgende eens. 1. Schakel het automatisch opnieuw opstarten bij een BSOD uit 2. Noteer de gegevens bij de rode pijlen als de BSOD verschijnt. Om die crash met blauw scherm na te kijken, mag je het volgende doen. Download Blue screen view. Start het programma op. Je zal nu een overzicht krijgen van de laatste foutmeldingen en MInidumps(.dmp-bestand). Dubbelklik op het .dmp-bestand dat overeenstemt met het tijdstip waarop je het laatste blauwe scherm kreeg. Je zal nu een overzicht krijgen. Geef in je volgende bericht de waarde van volgende onderdelen: - bug check string (bug check tekst) - bug check code - caused by driver (veroorzaakt door stuurprogramma) Als je meerdere .dmp bestanden hebt, geef dan bovenstaande informatie voor de laatste 10. Zet er in dit geval ook de datum en tijd van de crash bij.
  5. haha maar was niet voor mezelf op zoek naar een oplossing voor een probleem maar voor iemand anders maar die heeft jammer genoeg niet meer gereageerd of het wel of niet gelukt is erg jammer.
  6. formatteren is wel een hele drastische oplossing hoor ik zou eerst maar even het advies vas dalse volgen en kijken wat daar uit komt.
  7. Het is geen warmte probleem want 42 en 49 graden is een goede temperatuur. heb je al een schijfcontrole gedaan in windows.?
  8. Met kan je het wachtwoord verandderen en hoe je dit moet doen staat in de tutorial bij de link. PC Helpforum moderator bericht: De tip (link) die hier stond is verwijderd omdat deze misbruikt kan worden om illegaal toegang te kunnen krijgen tot een computer.
  9. Is dit na een bepaalde tijd en wordt de pc niet te warm?
  10. Zit er veel stof in de computer zodat deze misschien te warm word.
  11. Via wat zoeken kwam ik uit op dit forum. Op Helpmij ben ik al een tijdje actief met het helpen van mensen en sinds vandaag ook op het nationaal computer forum en hier. Ik vind het wel leuk om mensen proberen te helpen dus dit doen ik nu op drie forums
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.