Ga naar inhoud

Lipton

Lid
  • Items

    183
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

953 profielweergaven

Lipton's prestaties

Meewerkend lid

Meewerkend lid (7/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

2

Reputatie

  1. Hallo, Heb toch al enkele uren geen last meer gehad, het lijkt dus opgelost te zijn. Hartelijk dank voor uw hulp en een goed 2022 toegewenst!
  2. Log malwarebytes.txt Hallo, Er werd 1 item gevonden, als bijlage het logje. Het probleem doet zich voorlopig niet meer voor, hout vasthouden.
  3. FRST.txtAddition.txt Hallo, Zoals vermeld in de tittel opent de opdrachtenprompt regelmatig (3 a 4 keer per uur) automatisch en sluit ook weer binnen de seconde. Voor zover ik kan zien is het een leeg opdrachtenprompt. Process monitor geeft niet direct aan wat hier de oorzaak van kan zijn. Het begon ergens vorige week donderdag. De woensdag had ik een Excel add-in gedownload via een torrent om een lastige taak voor het werk wat te vereenvoudigen, dezelfde dag nog verwijderd. Kan toeval zijn maar misschien was het niet helemaal koosjer... Zou er iemand de logjes kunnen nakijken aub? Alvast bedankt en prettige feestdagen!
  4. Zoals ik al zei in mijn vorige post: Ik had de waarden aangepast, en de pc terug opgestart. Na de opstart waren de waarden weer zoals voordien.
  5. Bedankt voor jullie berichten. Na het opstarten van de pc staat hij nog steeds in qwerty. In het register staat die sleutel terug zoals hij oorspronkelijk was.
  6. Hallo, Bedankt voor uw bericht. Het toetsenbord was al toegevoegd, en het oude had ik reeds verwijderd. (1) Maar toch via Windows+spatie: 2 toetsenborden en standaard bij opstart altijd op Toetsenbord VS, wat dus niet de juiste is. (2)
  7. Hallo, 1 maand geleden heb ik een nieuw toetsenbord gekocht, de oude heeft de geest gegeven door de vele maanden thuiswerk. Het is een Frans azery toetsenbord want alle degelijke Belgische azerty toetsenborden waren uitverkocht. Bij boot staat het toetsenbord echter altijd in qwerty. Windowstoets + spacebar geeft 2 opties. - Nederlands Belgie Toestenbord Frans - Nederlands Nederland Toetsenbord Verenigde Staten. Bij instellingen: taalopties => toetsenborden staat er echter 1 toetsenbord: Frans Azerty. Geen idee vanwaar hij dat 2de toetsenbord haalt. Is er een mogelijkheid om die te verwijderen, of om ervoor te zorgen dat hij standaard het franse toetsenbord kiest? Alvast bedankt.
  8. Lipton

    Word macro's

    Hallo, Ik ben nog maar net de macro’s bij word aan het ontdekken. Wat ik nodig heb is dit: In een word bestand moet de huidige datum komen, daarna moet die opgeslagen worden in PDF op en andere locatie: (O:\notarisbrief\2_PDF\2018\5.MEI\) met dezelfde naam als het oorspronkelijke bestand. Ik krijg hem ofwel opgeslagen op de juiste locatie, of met de juiste naam, maar nooit lukt het me het pdf bestand zowel op de juiste plaats opgeslagen te krijgen EN met dezelfde naam als het oorspronkelijke word bestand. Iemand die me hiermee kan helpen ? Ik gebruik word 2016 Dank u. Sub Macro1() ' ' Macro1 Macro ' ' Selection.InsertDateTime DateTimeFormat:="d/MM/yyyy", InsertAsField:=False _ , DateLanguage:=wdBelgianDutch, CalendarType:=wdCalendarWestern, _ InsertAsFullWidth:=False ActiveDocument.ExportAsFixedFormat OutputFileName:= _ "O:\notarisbrief\2_PDF\2018\5.MEI\" XXXX, _ ExportFormat:=wdExportFormatPDF, OpenAfterExport:=True, OptimizeFor:= _ wdExportOptimizeForPrint, Range:=wdExportAllDocument, From:=1, To:=1, _ Item:=wdExportDocumentContent, IncludeDocProps:=True, KeepIRM:=True, _ CreateBookmarks:=wdExportCreateNoBookmarks, DocStructureTags:=True, _ BitmapMissingFonts:=True, UseISO19005_1:=False ChangeFileOpenDirectory _ "O:\notarisbrief\2_PDF\2018\5.MEI\" ActiveDocument.Save ActiveWindow.View.Type = wdWebView End Sub
  9. In een nostalgische bui zou ik graag mijn oude VHS'jes digitaliseren. IK heb al eens rondgekeken en kwam eerst uit op een DVD/VHS combinatie echter €350 + vind ik wel wat te duur, bovendien zou ik ze liever op mijn pc hebben staan. Ik kwam dan uit op een adapter: https://www.bol.com/nl/p/video-grabber-usb-vhs-digitaliseren-video-omzetten-via-usb/9200000069200233/?country=BE&Referrer=ADVNLGOO002013-G-49170247635-S-411198869199-9200000069200233&gclid=EAIaIQobChMIoNnRyPLj2QIVA6MYCh3T9guiEAQYBSABEgKmjfD_BwE&gclsrc=aw.ds Op de vhs recorder die ik heb heb ik een SCART aansluiting en dan 2 uitgangen voor geluid. De adapter hierboven heeft echter geen scart aansluiting dus daarom vroeg ik me afof hetvolgende werkt: https://www.allekabels.be/scart-kabel/82/325/scart-verloopstekker.html?gclid=EAIaIQobChMI0ZLA2PLj2QIViqQYCh0sawTaEAQYASABEgJJvPD_BwE Deze scart adapter aansluiten op de VHS en dan de VHS naar pc adapter daarop aansluiten?
  10. EDIT: heb nu trouwens een paar keer mijn pc opgestart zonder de WD 2TB. De verkenner is nu steeds meteen bruikbaar. Nu goed dat ik 7 seconden moet wachten op de verkenner, daar kan ik me leven. Maar dat ik nu zowat 60 seconden moet wachten bij elke nieuwe opstart - zeker omdat voor de clean install de pc letterlijk opstartte in 5 seconden - heb ik het toch wel wat moeilijker mee.
  11. Sorry het was eventjes een drukke periode. In de bijlage het logje. De 'traagheid' beperkt zich trouwens de laatste tijd bij het opstarten en bij het eerste keer openen van de verkenner. Alleen bij het scherm van de MO fabrikant, niet bij windows, dus ik denk toch dat het ergens iets is met het BIOS. AdwCleaner[C0].txt
  12. De 2TB WD was sowieso al bedoeld om de Lacie te vervangen. Loskoppelen van lacie lost het probleem niet op.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.