Ga naar inhoud

bobschaart

Lid
  • Items

    244
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door bobschaart

  1. Hallo allemaal, Sinds kort wil mijn laptop niet meer starten. wanneer ik de powerknop indruk gaat de laptop gewoon aan: de fan gaat draaien, toetsenbordlichten gaan aan en power licht gaat aan (geen knipperende lichten!). De backlight van het scherm gaat ook aan en voor de rest gebeurt er niets... (wanneer je het scherm dichtklapt reageert de backlight erop en gaat uit, en weer aan bij openen zoals normaal) Ik heb al overal rondgezocht maar niets blijkt te helpen. ik heb ook al elke keer een scherm eraan gehangen maar geen output. wanneer ik net na het starten op escape druk gaat het scherm even uit en weer aan er dan gebeurt er weer niets. Ook heb ik al geprobeerd de ram eruit te halen en er weer anders in te doen. de batterij van het moederbord eruit en erin. Niets helpt. Ik heb ook tijdens het starten de windows key en de B key ingedrukt gehouden. Dan komt er geen backlight zoals HP zegt alleen gebeurt er voor de rest weer niets. De laptop heeft het altijd prima gedaan tot laatst, het scherm begon zwarte kleuren rood te maken. maar wanneer je hem aan een ander scherm aansloot was er daarop weer normaal beeld. Het rare is dat hij helemaal niet meer windows in boot of wat dan ook. haal je de hdd eruit gebeurt er niets, geen bios scherm te zien niks! Ik weet zeker dat hij niet achter de schermen windows laad want de vingerscanner die erop zit bevat een lampje dat gaat knipperen bij het inlogscherm. en daarnaast toont het hdd-lampje geen activiteit. help help help! alvast bedankt voor jullie tijd! mijn laptop betreft een HP pavilion DV7 4180-sd het moederbord is een Hewlett-Packard 144B Ik heb er 4 gb extra ram bij gepropt wat altijd goed zijn werk heeft gedaan. en de hdd omgewisseld voor een ssd die ook altijd zijn werk prima gedaan heeft. ik run windows 7 64bit waar de laptop voor gemaakt is en het os was voor het falen min of meer kaal.
  2. probleem verholpen door het kopen van de software van Bluesoleil
  3. Vuurwerk moet blijven!!!

  4. Hallo allemaal, Ik heb een probleem met mijn bluetooth dongel. Ik heb deze recent gekocht en nu in gebruik genomen. als ik geluid afspeel op mijn beats pill xl klinkt het net alsof het uit een radio komt van 1 Euro... ik heb al van alles geprobeerd maar het lukt maar niet dit te verhelpen. A2DP (sink) wil niet connecten, het enige wat wel werkt is "handsfree profile" Ik gebruik hierbij: mijn pc (zelf gebouwd) Sitecom CN-524 Beats pill XL Alvast dank voor uw hulp!
  5. Ik heb het allemaal nog even wat langer bekeken en alles gaat goed! geen enkel teken van virussen malware en al die andere rotzooi, ik denk het nu wel tijd is voor de opruiming niet?
  6. [ATTACH]31083[/ATTACH] dit zou de goede moeten zijn. log.txt
  7. Ik zou ook aanraden een SSD te nemen vanwege de (als het ware) boost die je er van krijgt. Ik heb zelf ook windows 8(.1) op een 128gb (111 gb geformatteerd) ssd, en dat werkt prima ik heb nog ruim 70 gb over, dan heb ik er nog een hdd naast met 1tb voor dingen als games, foto's, muziek, films etc. Als we het hebben over geheugen zou 4gb genoeg moeten zijn maar 8gb zou ik zelf aanraden, dit omdat programma's later meer geheugen gaan vragen en dan gaat dat weer vol zitten... dat is iets dat we niet willen. Dus om de vraag kort te beantwoorden; het best is natuurlijk beide ingrepen te doen, maar het extra geheugen is (nog) geen must. ik hoop u hiermee voeldoende info te hebben gegeven.
  8. [ATTACH]31076[/ATTACH] als het goed is moeten dit de logjes zijn De logjes.txt
  9. Hallo, sinds een paar dagen heb ik een trojaans paard op mijn computer staan, althans dat zegt AVG. Zoals waarschijnlijk iedereen zou doen klik ik op de knop beschermen, en ga dan gewoon door met wat ik wilde doen. nou is het probleem dat dit elke keer als de pc word opgestart deze melding weer tevoorschijn komt. iemand een idee om dit te verwijderen? alvast bedankt, bob schaart
  10. Ok dan ga ik de amd kaart kopen, bedankt voor de info
  11. Download en installeer Speccy. Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren. Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is. Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ". In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware.
  12. Is er nog iets dat ik moet weten als het gaat om verschillen tussen AMD en Nvidia?
  13. Hallo allemaal bezig met mijn pc en ik vroeg me af wat zou de beste videokaart zijn voor rond de 200€? ik dacht aan deze. Ik wil het graag weten want ik wil natuurlijk het allerbeste voor mijn geld
  14. Het probleem is opgelost! Dasle dankje voor je post. Voor de temperaturen ik heb zojuist even geblazen in de blazer. De enorme herrie is weg en de temperaturen zijn gedaald naar rond de 50 graden.
  15. http://speccy.piriform.com/results/eJdPKcR6TMagC1vB3eKMBSb tadaa, alstublieft
  16. Dat is best wel raar. er staan geen blauwe schermen tussen.
  17. Dat lijkt me sterk... Het is altijd hetzelfde patroon. 1. powerknop --> hp logo --> windows 8 logo (met bolletjes eronder) --> niets meer (op het scherm) 2. Powerknop 5 sec indrukken zodat laptop uitvalt. 3. Powerknop --> hp logo --> windows 8 logo (zonder bolletjes!!!) --> normaal werkend scherm. Het lijkt dus wel alsof windows 8(.1) zich niet afsluit bij het afsluiten maar wel in slaapstand word gezet (terwijl ik toch echt op afsluiten klik!) Voor de rest geen problemen, behalve heel af en toe een blauw scherm. (iets met multiple ofzo)
  18. Iemand nog ideeën hoe dit op te lossen? Dit probleem is heel vervelend aangezien ik elke keer als ik de laptop aanzet, deze weer moet afsluiten door de powerknop 5 seconden in te houden. Dan moet ik weer opstarten en dan werkt het beeld weer.
  19. Wat ik dan niet begrijp is dat het scherm van de laptop (de backlight) niet aangaat. maar de met hdmi aangeloten tv doet het gewoon wel!
  20. Malwarebytes Anti-Malware 1.75.0.1300 Malwarebytes : Free Anti-Malware Databaseversie: v2014.02.22.02 Windows 8 x64 NTFS Internet Explorer 11.0.9600.16518 Bob :: HP-PAVILION-BOB [administrator] 22-2-2014 10:10:52 mbam-log-2014-02-22 (10-10-52).txt Scan type: Snelle scan Ingeschakelde scan opties: Geheugen | Opstartitems | Register | Bestanden en mappen | Heuristiek/Extra | Heuristiek/Shuriken | PUP | PUM Uitgeschakelde scan opties: P2P Objecten gescand: 226452 Verstreken tijd: 4 minuut/minuten, 6 seconde(n) Geheugenprocessen gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Geheugenmodulen gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Registersleutels gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Registerwaarden gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Registerdata gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Mappen gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Bestanden gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) (einde) alstublieft
  21. [ATTACH]30497[/ATTACH] Ik kon de logjes niet los toevoegen dan kreeg ik de volgende error: Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/pchelpfor/domains/pc-helpforum.be/public_html/includes/functions.php on line 2351 RSIT logjes.txt
  22. Hallo clarkie ik heb zo'n gevoel dat het zwarte scherm niet het zelfde probleem is, alhoewel dat probleem niet meer bestaat zit ik nog wel met deze twee hier... mijn laptop is deze de drivers die ik heb geinstalleerd zijn de volgende IDT High Definition audiodriver Intel Chipset-driver Driver voor de Intel Management Engine Interface Driver voor Intel Turbo Boost-technologie Ralink 802.11 b/g/n WiFi-adapter Ralink/Motorola Bluetooth adapter driver Driver voor Intel Rapid Storage-technologie Driver voor Realtek-kaartlezer Driver voor de Validity Fingerprint Sensor Synaptics TouchPad-driver Nieuwere versie van de ati grafische driver en ook een nieuwere versie van de HD graphics kaart van intel(beide via windows geupdate) De bios is de nieuwste versie HP Support Assistant-software Software voor de Digital Persona-vingerafdruklezer HP MediaSmart webcamsoftware HP ProtectSmart bescherming van de vaste schijf HP SimplePass by Digital Persona oftewel alles wat (ik denk) nodig is. Voor alle duidelijkheid waar nodig is compatibility mode windows 7 gebruikt!
  23. Zijn er nog mensen die een oplossing hebben voor dit probleem? voor de zekerheid voeg ik nog maar even een speccy logje erbij http://speccy.piriform.com/results/n8pbYDoBdSvRQlQQUR8kA88
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.