Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

bobschaart

Lid
 • Aantal items

  244
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over bobschaart

 • Titel
  Lid

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10
 • Monitor
  Samsung UE32D5000+Samsung SyncMaster 941mw
 • Moederbord
  Asrock B75 pro3
 • Processor
  Intel I5 3570
 • Geheugen
  8GB Corsair 1600mhz
 • Grafische Kaart
  EVGA 1070 SC
 • Harde Schijf
  1TB WD Green+500GB Samsung 850 EVO
 • Voeding
  Cooler Master B600
 • Geluidskaart
  Creative Soundblaster Zx
 • Behuizing
  Zalman Z11PLUS (blauw)

Recente bezoekers van dit profiel

462 profielweergaven
 1. Hallo allemaal, Sinds kort wil mijn laptop niet meer starten. wanneer ik de powerknop indruk gaat de laptop gewoon aan: de fan gaat draaien, toetsenbordlichten gaan aan en power licht gaat aan (geen knipperende lichten!). De backlight van het scherm gaat ook aan en voor de rest gebeurt er niets... (wanneer je het scherm dichtklapt reageert de backlight erop en gaat uit, en weer aan bij openen zoals normaal) Ik heb al overal rondgezocht maar niets blijkt te helpen. ik heb ook al elke keer een scherm eraan gehangen maar geen output. wanneer ik net na het starten op escape druk gaat het scherm even uit en weer aan er dan gebeurt er weer niets. Ook heb ik al geprobeerd de ram eruit te halen en er weer anders in te doen. de batterij van het moederbord eruit en erin. Niets helpt. Ik heb ook tijdens het starten de windows key en de B key ingedrukt gehouden. Dan komt er geen backlight zoals HP zegt alleen gebeurt er voor de rest weer niets. De laptop heeft het altijd prima gedaan tot laatst, het scherm begon zwarte kleuren rood te maken. maar wanneer je hem aan een ander scherm aansloot was er daarop weer normaal beeld. Het rare is dat hij helemaal niet meer windows in boot of wat dan ook. haal je de hdd eruit gebeurt er niets, geen bios scherm te zien niks! Ik weet zeker dat hij niet achter de schermen windows laad want de vingerscanner die erop zit bevat een lampje dat gaat knipperen bij het inlogscherm. en daarnaast toont het hdd-lampje geen activiteit. help help help! alvast bedankt voor jullie tijd! mijn laptop betreft een HP pavilion DV7 4180-sd het moederbord is een Hewlett-Packard 144B Ik heb er 4 gb extra ram bij gepropt wat altijd goed zijn werk heeft gedaan. en de hdd omgewisseld voor een ssd die ook altijd zijn werk prima gedaan heeft. ik run windows 7 64bit waar de laptop voor gemaakt is en het os was voor het falen min of meer kaal.
 2. probleem verholpen door het kopen van de software van Bluesoleil
 3. Vuurwerk moet blijven!!!

 4. Hallo allemaal, Ik heb een probleem met mijn bluetooth dongel. Ik heb deze recent gekocht en nu in gebruik genomen. als ik geluid afspeel op mijn beats pill xl klinkt het net alsof het uit een radio komt van 1 Euro... ik heb al van alles geprobeerd maar het lukt maar niet dit te verhelpen. A2DP (sink) wil niet connecten, het enige wat wel werkt is "handsfree profile" Ik gebruik hierbij: mijn pc (zelf gebouwd) Sitecom CN-524 Beats pill XL Alvast dank voor uw hulp!
 5. Ik heb het allemaal nog even wat langer bekeken en alles gaat goed! geen enkel teken van virussen malware en al die andere rotzooi, ik denk het nu wel tijd is voor de opruiming niet?
 6. [ATTACH]31083[/ATTACH] dit zou de goede moeten zijn. log.txt
 7. Ik zou ook aanraden een SSD te nemen vanwege de (als het ware) boost die je er van krijgt. Ik heb zelf ook windows 8(.1) op een 128gb (111 gb geformatteerd) ssd, en dat werkt prima ik heb nog ruim 70 gb over, dan heb ik er nog een hdd naast met 1tb voor dingen als games, foto's, muziek, films etc. Als we het hebben over geheugen zou 4gb genoeg moeten zijn maar 8gb zou ik zelf aanraden, dit omdat programma's later meer geheugen gaan vragen en dan gaat dat weer vol zitten... dat is iets dat we niet willen. Dus om de vraag kort te beantwoorden; het best is natuurlijk beide ingrepen te doen, maar het extra geheugen is (nog) geen must. ik hoop u hiermee voeldoende info te hebben gegeven.
 8. [ATTACH]31076[/ATTACH] als het goed is moeten dit de logjes zijn De logjes.txt
 9. Hallo, sinds een paar dagen heb ik een trojaans paard op mijn computer staan, althans dat zegt AVG. Zoals waarschijnlijk iedereen zou doen klik ik op de knop beschermen, en ga dan gewoon door met wat ik wilde doen. nou is het probleem dat dit elke keer als de pc word opgestart deze melding weer tevoorschijn komt. iemand een idee om dit te verwijderen? alvast bedankt, bob schaart
 10. Ok dan ga ik de amd kaart kopen, bedankt voor de info
 11. Download en installeer Speccy. Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren. Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is. Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ". In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware.
 12. Is er nog iets dat ik moet weten als het gaat om verschillen tussen AMD en Nvidia?
 13. Hallo allemaal bezig met mijn pc en ik vroeg me af wat zou de beste videokaart zijn voor rond de 200€? ik dacht aan deze. Ik wil het graag weten want ik wil natuurlijk het allerbeste voor mijn geld
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...