Ga naar inhoud

PCMedic

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door PCMedic

  1. Hey Jempi25, ik weet niet of het je zal helpen, maar ik wou je toch even laten weten dat ik een dergelijk probleem heb gekend in het verleden. Mijn toenmalige computer had 4 sata schijven, grafische kaart, en 2 DVD-branders. Ook telkens een DVD branden in uren tijd, tergend traag en meer niet dan wel. Bij mij was het de voeding die de spanning niet op niveau kon houden, of anders gezegd, de voeding was veel te zwak. Anderzijds moet ik toch je geduld appreciëren, ik had er allang een nieuwe DVD brander ingestoken. Net nog gecontroleerd bij mijn leverancier, een Optiarc AD-5280S-0B kost zo'n € 19.88 iBTW. Veel succes nog! Bjorn ****************** PC Helpforum moderator bericht: Beste Bjorn, ik heb jouw bericht aangepast : je reclame werd verwijderd. De forumregels kan je nalezen als je hier klikt. Vriendelijke groet, Asus.
  2. Hey Bart, krijg je een aantal biep's of geeft het LED lichtje een aantal signalen? De meeste moederborden proberen op een dergelijke manier duidelijk te maken wat er precies mis is. Waar ik mee zou beginnen : - controleer de aansluitingen van de power-knop, HD led, power-led, reset, speaker eens op het moederbord. Een omgekeerde polarisatie heeft al voor dergelijke problemen gezorgd. - een computer heeft een voeding, moederbord, processor en geheugen nodig om op te starten, koppel al de rest los. Geen HD, GPU of optisch station aansluiten en bekijk waar je komt. - Nog niets? Probeer eens een BIOS-reset. Je zal een jumper vinden dicht bij de batterij. - Nog niets? Zeker dat je CPU er degelijk inzit? Succes!
  3. Hey Carambole, staat op dat klepje toevallig geen referentie op?
  4. Die 'ipconfig /all' had wel handig geweest. Mij lijkt het dat je DNS server niet goed ingesteld staat. Heb je de instellingen van TCP/IP manueel aangepast? Mocht je die ipconfig nog eens willen doen, en dan gewoon het IP adres, subnet en DNS-servers doorgeven?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.