Ga naar inhoud

KayBaerd

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door KayBaerd

  1. Kijk eens even of er zaken zijn die jouw PC uit slaap modus houden: WINDOWS knop typ 'cmd.exe' rechtsklikken op de applicatie 'uitvoeren als administrator' typ 'powercfg -requests' in de command prompt Staat er ergens geen 'none' als resultaat?
  2. Ik kon een Samsung CLP 315W 2dehands overnemen. De vorige eigenaar heeft echter de netwerkinstellingen van de printer gewijzigd. Bij het afdrukken van de configuratiepagina krijg ik de volgende netwerkinstellingen te lezen: IP assignment : static IP address : 192.0.0.192 Subnet mask: 255.255.0.0 Default gateway : 192.0.0192 Printer url: http://192.0.0.192:631 Wifi heeft hij uitgeschakeld. Door deze configuratie te wijzigen lijkt het onmogelijk om de printer te bereiken als netwerkprinter. Ik kan printopdrachten enkel uitvoeren via USB. Ook de configuratiepagina is onbereikbaar, zowel via router als rechtstreeks via netwerkkabel op de printer. Het is de bedoeling deze printer bereikbaar te maken via router of wifi, niet usb. Ziet iemand een oplossing? Hartelijk dank
  3. Het is een alienware met een HDD docking station voor 8 schijven langs de rechter zijkant. De case is groot genoeg en de schrijven zitten ver van elkaar met voldoende koeling. De temp van deze HDD lijkt mij erg onrealistisch en ze zit ver van de optische schijf. Ik snap het verband dus niet met het tijdelijk niet werken van de optische schijf. Indien de PC een uurtje opstaat werkt alles perfect ... de temperatuur zou dan toch hoger moeten liggen dan in het begin ? Ik ga alvast een interventie vragen van Dell. Bedankt voor jouw antwoord ! ---------- Post toegevoegd om 13:31 ---------- Vorige post was om 13:29 ---------- Ik heb zonet even dat docking station opengemaakt ... de 2e HDD voelt echt niet als 255°C aan ---------- Post toegevoegd om 13:44 ---------- Vorige post was om 13:31 ---------- Deze bewuste HDD eruithalen maakt ook geen verschil.
  4. Kan dit ook niet via de safe mode van windows xp ? OF via de command prompt alvorens je windows opstart.
  5. PC's vallen ook uit bij driver problemen (softwarematig) ... of bij slecht contact of kortsluitingen bij onderdelen ter bescherming van de hardware. Het hoeft dus niet per sé aan de voeding te liggen. Een plotse te hoge temperatuur bij 1 van de onderdelen kan ook een oorzaak zijn.
  6. Het geluid maakt hij alleen bij het opstarten indien er een dvd in de optische drive zit. Indien de PC enige tijd opstaat werkt alles perfect. De PC vertraagt ook nooit. Het lijkt een hardwareprobleem te zijn ... Herstelpunt verandert niets. Bedankt voor je hulp !
  7. Lijkt wel door een externe factor te komen ...
  8. Alleen als je jouw internet browser opstart ? Dat lijkt mij dan meer een software probleem. Geluid dat vertraagt of stottert omdat een applicatie plots véél systeembronnen gebruikt.
  9. Een verschil in snelheid is mij tussen beide besturingssystemen nooit echt opgevallen ... het was het constant vastlopen van vista dat mij naar 7 heeft doen overschakelen.
  10. Beste forum Sinds enkele weken kan mijn optische drive geen dvd's meer afspelen tot ongeveer 1 uur na het opstarten van de PC. De drive maakt een vreemd geluid. Als de PC echter een tijdje heeft opgestaan werk het weer perfect. Kan iemand me op weg helpen om de oorzaak hiervan te zoeken ? Of is een reparatie aangewezen ? Dit apparaat is ongeveer 1 jaar oud. Mvg en bedankt ! KB
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.