Ga naar inhoud

pombeer2

Lid
  • Items

    36
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

pombeer2's prestaties

  1. Het probleem is opgelost! Voor degenen die hetzelfde probleem ondervinden: Je moet de hardwareversnelling in je browser uitzetten (Terug te vinden in de instellingen van bijvoorbeeld Google Chrome).
  2. Zou iemand mij misschien kunnen helpen? Probleem is nog steeds niet opgelost.
  3. Hoi, is er iemand die mij verder kan helpen met bovenstaande probleem? Alvast bedankt!
  4. Update: Lees op internet dat je geen screenshot kan maken van met DRM beveiligde video's? Ik heb wel eens gelezen dat de video's op NPOstart en RTLXL met DRM beveiligd zijn maar waarom lukt het dan wel op mijn oude laptop (en ik hoor van andere mensen dat ze nog wel gewoon screenshots kunnen maken).
  5. Hoi, ik heb een vraagje. Welke screenrecorder kan ik het beste gebruiken om video's van mijn scherm te maken? Het gaat om het opnemen van video's op sites die ik niet met een downloadtool kan opslaan. Vereisten: - scherpe opnames; - geen watermerk in het beeld; - Audio van de video moet worden opgenomen; - indien mogelijk: gratis; Ik heb Debut geprobeerd. Op zich werkt die prima (incl. audio), maar de kwaliteit van de video is niet helemaal super. Kan aan de instellingen liggen? Maar als ik de kwaliteit heel hoog zet, dan gaat de video haperen. Ik wil de software wel op mijn nieuwe PC proberen om te kijken of dat wel goed resultaat geeft, maar ik las dat als je Debut installeert er ook allerlei hardnekkige software/troep op je PC wordt geïnstalleerd (NCH suite bijvoorbeeld?). Weet niet of iemand hier verder ervaring mee heeft? Ik heb ook VSDC geprobeerd, maar daarbij kan ik niet het geluid van de video opnemen (alleen het geluid van een externe microfoon). Ook heb ik OBS Studio even bekeken maar daarbij kreeg ik uitsluitend zwart beeld.. (heb ik op mijn oude PC getest, mogelijk gaat het op mijn nieuwe beter). Graag jullie hulp. Welke recorder adviseren jullie mij? En kunnen jullie misschien ook de beste instellingen aangeven (zodat je het beste beeld krijgt). Alvast bedankt.
  6. Hallo, ik heb het volgende probleem: Ik heb sinds kort een nieuwe laptop en als ik een screenshot maak van een video op RTLXL.nl of Videoland.com krijg ik zwart beeld op het gedeelte van de afbeelding waar de video te zien was (zie screenshot hieronder). Ik kan dus geen screenshots maken van de video zelf. Iemand enig idee waar dit aan zou kunnen liggen en hoe ik dit op kan lossen? Ter info: Ik heb dit probleem niet als ik een screenshot maak van een video op Youtube of Dailymotion, maar wel bij video's op de site van NPOStart (site om programma's van de Nederlandse publieke omroep terug te kijken) of RTLXL/Videoland. Op mijn oude laptop kan ik wel gewoon screenshots maken van de video's op Videoland/RTLXL/NPOStart. Ook als ik een programma gebruik om screenshots te maken (ScreenhunterFree 6.0), krijg ik een zwart scherm te zien. Eerst dacht ik dat de NPO/RTL de video's had beveiligd tegen het maken van screenshots, maar aangezien ik wel screenshots op mijn oude laptop kan maken kan het dat niet zijn. Alvast bedankt voor de hulp!
  7. Voorkeur gaat inderdaad uit naar een wachtwoord op de hele externe harde schijf zetten. Qua beveiliging moet je denken aan optie A en B. In eerste instantie gaat het er namelijk gewoon om dat als iemand de HD vindt, hij er niet gelijk in kan. Hoe beter de beveiliging, hoe beter natuurlijk, maar de beveiliging van optie C is niet nodig of zo (maar mag wel!) Ik dacht dat het beveiligen van een externe harde schijf wel even makkelijk te doen zou zijn, maar dit ligt blijkbaar toch een stuk ingewikkelder? Ik hoor wel weer van jullie!
  8. Hoi. Ik weet niet precies wat het verschil tussen die 2 opties zijn. Ik ben niet zo goed met computers, haha. Het maakt me eigenlijk niet uit. Ik wil eigenlijk: - of de externe harde schijf met een wachtwoord voorzien. Zodat je een wachtwoord moet invoeren wanneer je de inhoud van de schijf wilt zien. - of een grote map aanmaken (container) die met een wachtwoord is voorzien. Dus als je in die map wilt, dat je dan een wachtwoord in moet voeren. Ik heb het liefst niet dat je een programmaatje nodig hebt om in de schijf te komen (dat bedoelen jullie denk ik met een encrypt programma). Dus wil graag dat je alleen een wachtwoord hoeft in te voeren (zonder dat je een programmaatje nodig hebt om in de schijf te komen). Alvast bedankt!
  9. Bedankt voor de reacties tot zo ver. Op mijn PC staat Windows 10 (voor de update Windows 7). Gewoon de gratis basisversie. Iemand die een makkelijke manier weet om bovenstaande te realiseren? Alvast bedankt.
  10. Hallo, kan iemand mij uitleggen hoe ik een externe harddisk van een wachtwoord kan voorzien? Het is ook prima als een map op de harddisk met een wachtwoord beveiligd kan worden. Ik heb het programma VeraCrypt geprobeerd, maar ik begrijp dat je dat programmaatje dan iedere keer nodig hebt als je de harde schijf/map wilt openen. Is het niet mogelijk om simpelweg de harde schijf met een wachtwoord te beveiligen of een map met een wachtwoord te beveiligen zonder dat je iedere keer een programma nodig hebt om de schijf/map te ontsleutelen? Kortom: Graag zou ik dus een grote container maken, waarbij er een wachtwoord wordt gevraagd als je er in wilt en je verder geen programmaatje meer nodig hebt om erin te komen. Ik ben overigens wel op zoek naar een grote container omdat ik een back-up van mijn hele PC wil maken. Alvast bedankt voor het meedenken!
  11. Hallo, kan iemand mij misschien helpen aan een gratis en eenvoudig videobewerkingsprogramma? Eigenlijk ben ik op zoek naar een programma als Windows Movie Maker (wat helaas niet meer op Windows zit). Eigenlijk is het belangrijkste (en enige) wat het programma moet kunnen: het knippen van gedeelten uit een filmpje en van die delen weer één filmpje maken. Vereisten: - Eenvoudig, zoals moviemaker (hoeft alleen te kunnen knippen) - Kwaliteit video's moet hetzelfde blijven na het bewerken/knippen - Gratis (niet alleen een gratis trial) - Geen watermerk in beeld na bewerking Ik weet dat het fotoprogramma dat standaard op Windows staat ook een knipprogramma heeft, maar daarbij wordt de kwaliteit van de filmpjes na het knippen een stuk slechter. Ook heb ik programma's gebruikt als: - Open Shot Video Editer: Maar dit is een vrij zwaar programma voor wat ik nodig heb en na het bewerken van een video wordt het filmpje extreem veel MB's groot...). - Free Video Editor: Fijn programma, ongeveer wat ik zoek! Maar helaas.. er komt een watermerk in beeld bij de gratis versie. Kortom: Iemand die een simpel programmaatje zoals Windows Movie Maker kent (zonder kapsones ). Alvast bedankt voor het meedenken!
  12. Ik heb inmiddels de facebook comments app goed op de website, maar na het testen zie ik dat er toch slechts 5 reacties worden getoond (en de andere reacties kan je nergens zien!). Ik moet dus op zoek naar een ander gastenboek?
  13. Bedankt voor je reactie. Ik heb de facebook comment app geprobeerd, maar hij doet het niet. Het venster van de app blijft leeg.. (zie foto) Hij staat overigens niet achter de andere vlakken, want ik heb hem juist naar de voorgrond gehaald. Graag weer jullie hulp;) Er staat overigens ook: Number of comments: 10. Betekent dit dus dat er slechts 10 reacties kunnen worden geplaatst? Zo ja, kan iemand me dan verder helpen met een ander gastenboek? Misschien een eigen script of een goede site die ik kan gebruiken? Het script dat ik nu had was dus eigenlijk niet zo goed omdat de reacties dan op een andere site bewaard worden? - - - Updated - - - [TABLE=class: _4-ss _5k9x, width: 652] [TR=class: row_3 _5m29] [TD=bgcolor: #F6F7F8]The number of comments to show by default. The minimum value is 1. [/TD] [/TR] [/TABLE] Betekent dit dat er wel meer rreacties geplaatst kunnen worden dan die 10, maar dat die dan op de volgende pagina staan of zo? Of bedoelen ze wel maximaal 10 reacties?
  14. Al best vaak bekeken, maar nog geen reacties Niemand een idee? Of heeft iemand misschien een ander script dat er goed uitziet, en dat ik op mijn site kan kopiëren? Ik ben op zoek naar een gastenboek!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.