Ga naar inhoud

Wito

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Reputatie-activiteit

  1. Vind ik leuk
    Wito gaf reputatiepunten aan snowi in audiocassettes rechtstreeks op PC of via apparaat?   
    Ik probeer van gisteren al gewone audiocassettes die ik nog heb van vroeger, op de PC te krijgen.  Ik heb vanuit de walkman een kabeltje van “koptelefoon” van 3.5 jack (?) verbonden met de ingang voor microfoon (ook 3.5 mm-jack)  van de PC gebracht en hopelijk kan/mag dat. Maar wat nu? Na zoeken op het internet, vond ik toch al dat ik eerst moeten omzetten naar Quick Time of Audacity e.a....en als leek lijkt het voor mij (Audacity!) een heel complex gebeuren waar ik wel wat voor vrees. Desnoods moet ik dan maar wat inboeten  met de geluidskwaliteit, maar liever dan nog dat dan moeilijke/zware software. Gewoon de cassettes kunnen overzetten naar PC en/of CD  en we zijn weeral gelukkig.

    Ook heb ik op internet gezien dat er toestellen bestaan (van 20€ tot 60€...) met USB-aansluiting en met directe omzetting naar PC (mp3?) doch mits ook weer het gebruik van een software programma als bv. Audacity.

    Het betreft zo een 12-tal cassettes. en als ik dan besef dat ik zo een apparaat later niet meer gebruiken zal, is het ergens wel een dure aangelegenheid.

    Kan iemand mij helpen a.u.b.?



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.