Ga naar inhoud

Rob+65

Lid
  • Items

    73
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Rob+65

  • Verjaardag 03-08-1947

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    XP en win 7
  • Monitor
    Noc
  • Moederbord
    digabyte
  • Grafische Kaart
    6800
  • Harde Schijf
    500 gb
  • Geluidskaart
    Moederboard
  • Behuizing
    ???

Contact Info

  • Website URL
    http://doenormaal.eigenstart.nl/

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Rob+65's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

5

Reputatie

  1. Blij dat ik weer mensen heb kunnen helpen daar zijn we voor toch. Groetjes Rob
  2. Heb het bij toeval ont dekt bij mijn. Maar ik dacht daar moeten meer mensen van weten. Dus hier maar neer gezet. Succes er mee hoop er dus meerdere mensen mee hebben geholpen. Ja bij mijn was het in een keer goed. En na het welkomst scherm springt hij gelijk is de bureaublad en is goed. ja het gelijk werken kan niet maar het zwarte beeld is weg hier. Groetjes Rob.
  3. ik had ook dat ik lang moest wachten dat het zwarte scherm weg was. Ben aan het zoeken geweest wat het zou zijn. Dacht ik start hem op in de veilige modes en dan virus scan doen. Op gestart in veilige modes. maar de virus scanner deed het niet op die manier. Dus op nieuw op starten en boven wonder op starten geen zwart scherm meer . Dus werkt weer als een trein. Hoop hier veel mensen mee te helpen. Groeten Rob.
  4. het is verholpen door windows zelf met een nieuwe windows er op. Hartelijke dank voor de hulp.
  5. het is al een hele tijd. Maar het is bij de hd's en niet bij de mappen. Ga kijken of ik windows kan vinden om er op nieuw over heen te zetten. groetjes Rob.
  6. Eigenschappen werkt niet meer. Als ik in verkenner met rechts klik en vraagt om eigen schappen dan geeft hij op eigenschappen van dit item zijn niet beschikbaar. Mijn vraag is als de nieuwe up date van window komt zou het dan voor bij zijn. als dat niet zo is zou ik het graag verhelpen. Weten jullie hoe. Bij voorbaat dank.
  7. bij mijn is dus met behoud geweest van persoonlijke in stellingen. Plaatjes documenten en alles staar er nog op. Bedankt Voor alle hulp. En ik zal ze ket eens kijken op de site Die er beschreven staan. Zal ik zeker bekijken voor een image te maken. nog maals allemaal hartelijke dank . groeten Rob.
  8. Ik zie niet hoe ik de topic moet sluiten dat het over is.
  9. het vreemde was hij zag de HD wel in de bios dus er was niets stuk. en er bleek ook niets uit te staan alles stond goed. gisteren er mee naar een kennis geweest die er nog iets meer van weet als ik. en die heeft gekeken. en dit was de enigste op lossing. en hij doet het weer. Het is verholpen. Een fout in Windows moest een sleutel weg halen. En daar na gaf hij op Windows herstellen. Moets Windows er op nieuw op met behoud van eigen spullen. Nou ben er klaar mee haast alles er op nieuw op zetten office heeft hij er af gegooid. Al mijn post weg natuurlijk. en noem maar op wat allemaal al niet meer. Dus bezig de email adressen terug te zetten. Bij mozilla Thuderbird zette hij ook gelijk al mijn contacten gelijk terug dat vond ik wel prettig. Dus bedankt voor de hulp die je geschreven had. Goed weekend verder. Groeten Rob.
  10. De Hd is goed maar de 3e en 4e poot op het moeder boord lijkt wel of die in een uit staan. de hd uit geprobeerd extern en doe alles. De hd aangesloten op de plaats van de DVD en dan ziet hij hem wel. Er zitten ook geen fouten in de apparaten beheer, dus ligt echt aan de 2 poorten op het moeder board. wat kan ik er aan doen.
  11. Rob+65

    virus

    ja dat is nu opgelost. Hartelijke dank voor dit alles aan mee te helpen. Ik had dus avg removed gebruikt. Daarna de hele register door gegaan en alles van avg er uit gegooid. Op een paar dingen na waar ik over twijfel. Daarna op nieuw op gestart en virus scanner van panda er op gezet en nu is het helemaal over. Dus is het probleem verholpen. Bedankt. Mvg. Rob.
  12. Rob+65

    virus

    Ik gebruik Malwarebytes Anti-Malware. Om dat tegen te gaan en die laat ik wel 3 maal per week draaien dus nakijken. en die gooit er wel eens wat van af. Maar dat is gelukkig niet veel. Mvg. Rob.
  13. Rob+65

    virus

    Bedankt voor deze vraag. ik weet niet wat MBAM is ?. gelukkig weet ik niet alles. mvg Rob.
  14. Rob+65

    virus

    Maar dat ik uit moet kijken in het register dat weet ik, de hart van de machine. ik heb met de avg remover weggehaald daarna mijn register alles er uitgegooid Wat er nog in stond op een paar na waar ik aan twijfelde of het wel daar van was. En dat was nog al wat. Daar na heb ik Panda genomen en geïnstalleerd. En nu van morgen weer op gestart. en geen melding meer. Prima zo bedankt. er voor. Dus als het goed is het probleem verholpen. Nogmaals hartelijke dank voor de snelle antwoorden. mvg Rob.
  15. Rob+65

    virus

    Ik had al eerst de free versie er op staan. Maar als ik de pc heb op gestart duurt het zeker een minuut voor hij aan geeft dat ik naar mijn virus scaner moet kijken en dan staat hij uit. En heb ik iedere keer problemen om hem aan te krijgen. Een ander rade mijn aan om panda te nemen. En ik zal eens in de register gaan kijken en daar ook alles wat ik tegen kom van avg er uit gooien. Heb ik al eerder gedaan maar er staat zoveel in dat dat het haast niet te doen is. en nog zegt hij dan van je moet kopen de proef versie is verlopen. mvg Rob.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.