Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Adober

Lid
 • Aantal items

  247
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. update werkt niet meer

  automatiche update heeft ook weer gewerkt! nogmaals dank droske!
 2. update werkt niet meer

  beste droske, updaten met de hand is gelukt, is ingesteld op automatische update (weet natuurlijk nog niet of dat gaat werken) er lijkt dus niets aan de hand?
 3. update werkt niet meer

  oké droske, dat zag ik ook maar alles heeft nu toch weer gewerkt. hartelijk dank daarvoor! moet ik nog iets herstellen?
 4. update werkt niet meer

  beste droske, ik heb de opdrachtprompt weggeklikt en nu is de pc naar updates aan het zoeken! (nadat ik daar natuurlijk opdracht toe heb gegeven) heeft nu updates gevonden en geinstalleerd en ga ik nu opnieuw opstarten.... u hoort van mij na het opstarten
 5. update werkt niet meer

  bedankt, en nu?
 6. update werkt niet meer

  beste droske, (als administrator uitvoeren) verschijnt niet na het intypen van de eerste regel verdwijnt de opdrachtprompt en krijg het de volgende scherm???
 7. update werkt niet meer

  opstarten heb ik al tig keer gedaan...... steeds deze melding
 8. update werkt niet meer

  beste helpers, in mijn W7 64 bit pc worden de updates niet meer opgehaald ook niet handmatig, krijg dan deze melding:
 9. bedankt mensen van het helpforum, heb de updates geinstalleerd en alles is nog oké nogmaals thanx!
 10. het staat bij mij alweer enkele dagen in het Nederlands sinds ik de foute update heb verwijderd foute update eerst weer installeren en dan de nieuwe updates?
 11. ik kreeg vanmorgen deze update binnen: Beveiligingsupdate voor Microsoft Office Outlook 2007 (KB4011110) te samen met een kwaliteitsrollup van 200 mb moet ik nu eerst die foute update van vorige week installeren?
 12. beste forumleden, ik heb voor de zekerheid een kopie van de Nederlandse dll in documenten gezet en tot nu toe is er nog geen nieuwe update gevonden door mijn windows 7
 13. zoals ik hier lees ( We're currently investigating the issue and will update this page when a fix is available. Please note that the September Public Updates are security updates and we do not recommend removing them to mitigate the issue.) moet ik de foutieve update dus terug installeren alvorens de recovery update te installeren
 14. outlook is vanmorgen nog steeds in het Nederlands..... wanneer de herstel-update van microsoft binnenkomt kan ik de foute update dan ook maar beter even eerst installeren? ik heb hem onder verborgen updates staan en de updates worden bij mij niet automatisch geinstalleerd groet en nogmaals THANX beide helpers
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×