Ga naar inhoud

Adober

Lid
  • Items

    324
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Adober's prestaties

  1. beste iEscape fantastische oplossing!!! ben er erg blij mee groet van Adober
  2. o ja, de afbeeldingen zijn gewoon weer in jpeg
  3. bedankrt Porrelaar, het is gelukt na het volgen van jou stappen..... alleen zijn die moderne rijbewijzen niet erg geschikt voor deze tour.... ze zijn wat roze en de tekst enigzins wazig zodat na printen en opnieuw scannen de afbeeldingen niet erg duidelijk meer zijn ook in zwart/wit niet ligt dus niet aan jou, ik weet nu voor de volgende keer hoe te handelen als het voorbeeld goed scherp is dan is dit een goed stappenplan bedankt iedereen voor hun inzet!!!!
  4. thanx Theo, wil eigenlijk geen prgr. meer downloaden, denk er nog even over na, nogmaals hartelijk dank
  5. heel hartelijk dank Theo2602 maar voor mij nog een lange ingewikkelde uitleg....
  6. ik kan de afb. naar de pc van mijn echtgenote sturen die heeft W8.1 of is dat ook te oud?
  7. moet eerst van jpeg dan pdf maken? hoe? daarna heb ik word freeware pdf is dus ook oké
  8. als ik één afbeelding heb geopend in paint en ik open daarna de 2e afb. dan is de éérste afb. verdwenen ik kan in paint alleen plakken, knippen en kopieeren zijn wazig dus niet te gebruiken? als ik op plakken klik waar komt die jpeg dan te staan?
  9. iEscape, makkelijker gezegd dan gedaan, hoe doe ik dat?
  10. heb de voor en achterkant van mijn ID (rijbewijs) gescand en kan maar 1 jpeg uploaden naar deze bank ik snap nog steeds niet hoe ik dat moet doen
  11. ben zelf al bezig geweest met paint maar dat kreeg ik niet voor elkaar kan stegisoft mij stap voor stap helpen te begrijpen?
  12. is het mogelijk om van 2 jpeg één jpeg te maken zodat ze naast of onder elkaar in één jpeg staan?
  13. goed idee, ze heeft een laptop met W8.1 en inderdaad chrome maar mijn echtgenote heeft CCleaner gebruikt en bij het daarna opstarten van de webbrowser chrome kreeg zij een melding van chrome dat de browser niet goed was afgesloten en heeft toen op HERSTEL geklikt waarna alles weer oké is! reuze bedankt voor alle tips!!!!!! ook namens echtgenote
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.