Ga naar inhoud

Meeuws Gauthier

Lid
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Meeuws Gauthier

  • Verjaardag 10-07-1994

Meeuws Gauthier's prestaties

  1. Ja, het beste om eens bij iemand the gaan die het kan herstellen.
  2. Open de probleemoplosser Netwerk door met de rechtermuisknop op het netwerkpictogram in het systeemvak te klikken en vervolgens op Problemen oplossen te klikken. Als dat niet helpt kun je dit ook nog proberen; Klik op de knop Start. Typ opdrachtprompt in het zoekvak. Klik in de lijst met resultaten met de rechtermuisknop op Opdrachtprompt en klik vervolgens op Als administrator uitvoeren. Als u om het beheerderswachtwoord of een bevestiging wordt gevraagd, typt u het wachtwoord of een bevestiging. Typ het volgende bij de opdrachtprompt: ipconfig /flushdns. Enkele mogelijkheden: Spanning van de router en het modem afhalen Pc uitzetten Even 30 seconden wachten. Eerst het modem aanzetten en 2 seconden later de router PC opstarten Helpt dit niet, sluit dan de PC rechtstreeks op het modem aan en start opnieuw op. Kun je nu verbinding maken? Als dit ook niet helpt dan de catkabel vervangen. Gebruik bij voorkeur een Cat5e of cat6e kabel. Hopelijk gaat het lukken.
  3. Controleer AL het navolgende. 1. Adres van de DNS Server. Start => Configuratiescherm => Netwerken en Internet => Netwerkcentrum => Adapterinstellingen wijzigen. Klik met de rechter muisknop op de in gebruik zijnde netwerkadapter en kies Eigenschappen. Dubbelklik Internetprotocol versie 4 (TCP/IPv4) Controleer de instellingen: Automatisch een IP-adres laten toewijzen en Automatisch een DNS-serveradres laten toewijzen. 2. Zorgen dat de DNS-cache leeg is. Ga naar Start en type CMD (zonder Eenter) Klik in het venters boven start met de rechter muisknop op CMD.EXE en kies Als administrator uitvoeren. Type het commando IPCONFIG /FLUSHDNS Type notepad c:\windows\system32\drivers\etc\hosts Zorg dat in dit bestand geen regels staan zonder # ervoor. Als er meerdere adressen in staan, verwijder alle software die gemaakt is om bepaalde sites te blokkeren. Klik na afloop exit om het venster te sluiten. Als het voorgaande niet helpt ligt het probleem niet aan jouw systeem. Ga daar dan ook verder niet aan rommelen.
  4. maak een nieuwe netwerkverbinding aan ---------- Post toegevoegd om 17:00 ---------- Vorige post was om 16:55 ---------- Controleer AL het navolgende. 1. Adres van de DNS Server. Start => Configuratiescherm => Netwerken en Internet => Netwerkcentrum => Adapterinstellingen wijzigen. Klik met de rechter muisknop op de in gebruik zijnde netwerkadapter en kies Eigenschappen. Dubbelklik Internetprotocol versie 4 (TCP/IPv4) Controleer de instellingen: Automatisch een IP-adres laten toewijzen en Automatisch een DNS-serveradres laten toewijzen. 2. Zorgen dat de DNS-cache leeg is. Ga naar Start en type CMD (zonder Eenter) Klik in het venters boven start met de rechter muisknop op CMD.EXE en kies Als administrator uitvoeren. Type het commando IPCONFIG /FLUSHDNS Type notepad c:\windows\system32\drivers\etc\hosts Zorg dat in dit bestand geen regels staan zonder # ervoor. Als er meerdere adressen in staan, verwijder alle software die gemaakt is om bepaalde sites te blokkeren. Klik na afloop exit om het venster te sluiten. Als het voorgaande niet helpt ligt het probleem niet aan jouw systeem. Ga daar dan ook verder niet aan rommelen.
  5. Als je modem van telenet komt kan je hem gratis laten installeren.DENK IK
  6. wat komt erop je scherm even een afbeelding graag.
  7. EVEN GEVONDEN OP INTERNET HOPELIJK WERKT DIT 1. Download the Rootkit.Sirefef free removal tool (the rootkit does not work in 64-bit operating systems); 2. Run the removal tool 3. Reboot the PC to complete the disinfection procedure. The removal tool is provided courtesy of Bitdefender malware researchers Balazs Biro and Mihail Andronic. All product and company names mentioned herein are for identification purposes only and are the property of, and may be trademarks of, their respective owners.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.