Ga naar inhoud

bambino

Lid
  • Items

    104
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door bambino

  1. Bedankt. Ik ga er vanavond mee aan de slag. Ik had nog een vraag: hoe moet ik de opnames op de NVR wissen? Vind daarvoor geen enkele optie in de menu van de NVR.
  2. Ik heb een Hikvision DS-7608 NVR en zou de camerabeelden extern willen raadplegen. In iVMS-4500 heb ik al gevonden hoe ik de camerabeelden kan bekijken op een smartphone of pc, maar dit werkt alleen binnen het eigen netwerk. Ik heb al gezocht hoe ik de beelden online kan bekijken, maar niet meteen iets duidelijk gevonden. Wie kan me verder helpen? Alvast bedankt
  3. Ik zat ook te denken om een nieuwe SSD te kopen, zal nog wat wachten.
  4. Informatie over de slechte condensators die in Corsair voedingen zitten: hier en hier Informatie over de slechte chips in SSD's en RAM's van Corsair: hier Op Tweakers.net onder Pricewatch worden verschillende winkels vergeleken en kun je de goedkoopste prijzen van hardware zien.
  5. Ik heb voor u de volgende samenstelling gemaakt: Azerty - €896,78 Mycom heeft niet alles, dus zonder RAM en voeding komt dat uit op €608,94 Even wat aanpassingen gemaakt: -Andere voeding, Veel Corsair CX voedingen hebben langs de secundaire kant condensatoren van CapXon, deze zijn zeer slecht van kwaliteit en kunnen na enkele jaren openbarsten of zelfs ontploffen. - R9 270 vervangen door R9 270X, betere prestaties, ook Asus genomen omdat MSI MOSFET's gebruikt van Nikos, deze staan ook niet echt bekend om hun kwaliteit. -Corsair geheugen vervangen door Crucial geheugen, Corsair koopt wafers bij verschillende bedrijven, Crucial gebruikt geheugenchips die dochter Micron zelf maakt en dus beter is omdat de ontwikkeling,productie,verkoop en service na verkoop allemaal in eigen huis plaatsvind. -Ik heb ook je processor vervangen door een iets beter model, 3,5GHz is wat krap. Ook past Corsair een smerig trucje toe, Als ze een nieuwe SSD of RAM-module uitbrengen, gebruiken ze in het begin goede chips en daarna goedkopere chips met veel mindere prestaties. Reviewers hebben vaak de eerste versie te pakken van het nieuwe product dat beter scoort, hierdoor kun je thuis plots veel slechtere prestaties hebben dan reviews beweren.
  6. De pc kan niet meer normaal opstarten en probeert via het netwerk op te starten maar dat lukt natuurlijk niet, er is dus iets mis met de windows installatie. Je kunt online een iso van windows xp downloaden en deze op een cd branden of op een usb stick mounten. (deze iso's zijn legaal zolang je een licentiecode hebt van windows xp) Probeer van daar opstartherstel te starten. Als dat niet lukt moet je windows opnieuw installeren de oude installatie komt dan in een mapje genaamd windows.old
  7. Geforce GT630 of GT640 zou goed moeten zijn.
  8. Gebruik je draadloos internet of bedraad internet? Hier is al een stille samenstelling.(klikken op foto)
  9. Kingston SSD's hebben een SandForce-controller die snel stuk gaat. Ik zou een Crucial M500 of een Samsung 840 nemen. Ik zou ook een GT620 nemen als grafische kaart, een stuk beter voor een kleine meerprijs.
  10. Thermaltake SMART SP-530PCWEU is een goede voeding. 8GB ram past zeker.
  11. Is het een laptop? Als hij nog eens opstart moet je de harde schijf eens uitlezen met CrystalDiskInfo, Als deze een waarschuwing toont is het tijd om de harde schijf te vervangen.
  12. Ik heb vandaag mijn Compaq CQ61 laptop gedemonteerd en gereinigd, maar nadat ik hem terug in elkaar gedaan heb komt er bij het opstarten geen scherm met het merk van de laptop op en ook het scherm met 'windows starten' komt niet meer op het scherm. Enkel de schermverlichting gaat aan. BIOS is ook niet meer bereikbaar. RAM is goed en zit er goed in. Vanaf dat je de gebruiker moet kiezen en het wachtwoord moet invoeren komt er beeld. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen? Met een externe monitor heb ik ook 'No Signal' tot aan het aanmeldscherm. Zou de LCD kabel defect kunnen zijn? Alvast Bedankt.
  13. Hij bedoeld de pc direct met de router verbinden. PowerLan is niet stabiel, en is echt niet geschikt voor gaming.
  14. Bij de computerwinkel of op internet, azerty.nl mycom.be of alternate.be
  15. Het probleem ligt niet per se aan de cooler, ik vond het alleen raar dat hij zo warm wordt. Hier over koelpasta: howto: Koelpasta aanbrengen
  16. Dat is de cooler. Je ziet 4 zwarte klepjes met plastic stokjes eronder. als deze stokjes goed in het moederbord geklikt zijn, zit hij er goed in. Het kan ook zijn dat de koelpasta niet meer goed is of zelfs niet aanwezig is.
  17. Wat voor cooler zit er op de processor? Zit hij er goed op? Met de boxed cooler wordt hij normaal niet warmer dan 55°C
  18. Weet je hoeveel fps je hebt in je game? je kunt het meten met FRAPS. Download anders 3DMark06 en laat hem Runnen. Je krijgt dan een webpagina met je resultaten en fps. zet de link hier neer.
  19. Bij multiplayer heb je altijd wel een beetje lag. En het hangt er ook vanaf hoeveel spelers er op de server zitten.
  20. Ziet er goed uit, enkel die eerste ping: 224ms is minder goed. Hoe zit het met je packet loss op pingtest.net?
  21. ASUS K56CM-XX008H Sony VAIO SVE1512H1ESI Eigenlijk alles rond de 600-800 euro zou goed moeten zijn. Maar blijf wel weg van Acer,Packard Bell en de goedkopere HP en Compaq's. Goede merken zijn: Toshiba,Dell,Asus,Sony,MSI,Lenovo. De duurdere HP's zijn redelijk qua kwaliteit.
  22. Normaal zou het niet mogen haperen. Is het haperen enkel tijdens multiplayer, dan komt het omdat je niet genoeg bandbreedte hebt of niet genoeg Wifi signaal hebt. Doe eens een speedtest en een pingtest en zet het resultaat hier neer.
  23. MSI CX61 0NE-254BE - €599 I3-3110M 2,40GHz 4gb ram 15,6" scherm geforce gt635m MSI CX70 0NF-086BE i3-2110m 2,40GHz geforce gt645m 17,3" scherm Dat zijn lichte gaming laptops. Degelijke merken zijn MSI,Asus,Dell,Toshiba en Lenovo. Blijf weg van Acer en Packard Bell, dat is tegenwoordig rommel.
  24. Azerty -660 Ti -Processor is 100MHz sneller(voor dezelfde prijs) -Samsung 840 SSD 120GB
  25. Kan zelfs nog goedkoper voor dezelfde kwaliteit: Azerty -Ander merk harde schijf(zelfde kwaliteit,goedkoper) -Ander merk DVD-brander(zelfde kwaliteit,goedkoper) -Ander merk videokaart(zelfde kwaliteit, goedkoper)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.