Ga naar inhoud

Clownkiller

Lid
 • Aantal items

  332
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Clownkiller's prestaties

Rijzende Ster

Rijzende Ster (9/14)

 • Gespreksstarter
 • Eerste post
 • Actief
 • Week één klaar
 • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

 1. Zoals eerder gezegd licht het aan de drivers die een conflict hebben met elkaar, probeer eens alle drivers te updaten want gewoon herinstalleren zal waarschijnlijk na een tijd hetzelfde effect geven, als dit niet lukt zou je inderdaad best naar je vorige drivers gaan.
 2. Het is zeer simpel om al je bestanden en programma's van Vista naar 7 te verplaatsen met windows easy transfer, ook steken ze IE niet automatisch in 7 dankzij de anti-trust aanklacht van jaren geleden, ze kunnen moeilijk elke browser er in stoppen dus doen ze het maar zo, het is nog steeds simpel om alles over te zetten, een beetje zoekwerk mogen we nog steeds doen. Zelf ben ik zeer tevreden met windows 7 (RC1), niets te klagen en ik zal deze tool waarschijnlijk moeten gebruiken omdat er geen upgrade functie is van RC1 naar de retail versie (dacht ik). Zo moeilijk is het niet, gewoon moeite doen.
 3. Hmm, waarschijnlijk is het bestand rundll.exe beschadigd. Na even te googlen vond ik een mogelijke oplossing voor je probleem. Windows XP gebruikt opzich geen rundll.exe, wel een rundll32.exe (net even nagekeken op virtualpc), je kan altijd proberen om rundll.exe niet te laten opstarten samen met je computer. Om bestanden en programma's automatisch of niet meer automatisch samen met je computer te laten opstarten moet je slechts een paar stappen volgen. 1) Ga naar start en ga naar "uitvoeren" (of "run" als je de Engelstalige gebruikt). 2) Typ msconfig in en druk op OK. 3) Zoek eens in de tabbladen "Services" "opstarten" en "hulpprogramma's" of je RUNDLL.exe ziet staan en vink deze uit. 4) Herstart de computer en kijk of het nog eens terug komt. Normaal zou hij nu moeten zeggen dat hij veranderd is en "anders" opstart. Dit kan je gewoon aanvinken om niet meer te tonen. Laat even weten of het je gelukt is.
 4. het werkt weer maar er is (naar mijn mening) teveel plek tussen who's caelum en why hire them
 5. Om eerst te zeggen dat ik geen idee had waar ik em moest zetten. het gaat om een linux (kubuntu) dualboot die onder 2 versies van winxp vastzit. het irritante is dat ik nu nog maar 100 GB van de 150 GB kan gebruiken. als ik partition magic opstart (om linux te verwijderen) krijg ik dit Norton partitionmagic has detected an error 113 on the partition starting at sector 1814120965 on disk 1 this partition overlaps another partition or the end of the disk. norton partition magic has determined that the file system can be truncated from 128455740 sectrs to 3743208 sectors. Would you like Norton PartitionMagic to fix this error? Ik druk op Ja en hij zegt dat het gemaakt is maar ik krijg dan toch weer de leuke error en kan ik weer op Ja drukken Na 1230 keer je te drukken druk op Nee en kan ik niets aan de partitie doen.
 6. 1 tip <center> en </center> op 1440x900 valt het niet mee. en werd er misselijk van al dat gedraai
 7. @tom:je hebt idd gelijk r was ook een radiostation zoals fear fm dat het dankzij de kosten niet commercieel kon maken. en zoals hij al zij dat hij bij servage.com zit. wss zijn dan de servers idd er niet op uitgerust. is het btw.een dedicated server? of heb e geprobeerd een server voor 24 man op te zetten? als ie een server van 24 man aan kan dan kunnen er ook wat luisteraars op. met een server bedoel ik een zeer hard verbruikend spel in server modus. natuurlijk niet instellen voor 24 man (slots). maar er daadwerkelijk 24 man voor een uur op laten spelen.
 8. @tom:maak wat meer reclame zet het in je sig. haal bleach (de tekst) uit je logo (clone tool photoshop). en haal die balk weg uit je site.
 9. ziet er mooi uit mss eerns een tut schrijvn over webdesign?
 10. de snelle site van ms laadt traag laat binnen een paar dagen zekers iets horen.
 11. @Ramon:het zou perfect zijn moest mijn naam erop staan =) mss een border ofzow
 12. kan geen toegang tot de windows installer service. de oorzaak hiervan kan zijn dat u windows in veilige modus starte of dat windows installer niet juist is genstaleerd
×
×
 • Nieuwe aanmaken...