Ga naar inhoud

Miksel12

Lid
  • Items

    53
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Miksel12

  • Verjaardag 19-01-1997

Miksel12's prestaties

  1. Ik zal dit nemen: Azerty Iets duurder maar wel een stukje beter. Maar wat voor behuizing en ram heb je? En heef je hardeschijf een sata connector?
  2. Is de 760 niet een beetje overpowerd?
  3. Dat is een mooi lijstje. Wel heeft het moederbord maar 2 SATA-600 aansluitingen wat naar mijn mening net te weinig is, maar misschien is dit meer dan genoeg voor Christophe.
  4. Voeding is meer dan genoeg, vergeet niet dat je €5 korting krijgt
  5. Je kan beter deze pakken:Kingston SSDNow V300 @ Azerty Iets duurder maar op deze past je hele OS en hij is sneler.
  6. Het is denk ik geen slechte doen, als hij/zij er 150 euro voor wil zal ik hem als ik jou was kopen.
  7. Je moet niet het beste van die pc verwachten maar het is zeker geen slechte pc. Hoe oud is de pc?
  8. Misschien is dit wel iets: Bestelkosten berekenen - Pricewatch - Tweakers
  9. Bij later in zien kan je toch beter dit moederbord nemen:MSI B85-G41 PC Mate, Msi heeft goede moederborden die lang mee kunnen. Ook past hier je 4xusb 3 op. Met dit moederbord kom je op de 849 Euro. Ik heb met mijn samenstelling die ik voorstelde geen grafische kaart er bij gedaan omdat de grafische core in de I5 denk ik sterk genoeg is om WOW goed te kunnen spelen, als dit niet het geval is kan je er nog een grafische kaart in stoppen(Die moet niet te zwaar zijn of je moet je voeding naar bijv 500 watt opvoeren). Je kan er zelfs een tweede kaart instoppen mits je een AMD kaart neemt en je de voeding verhoogt. Als je nog meer vragen hebt moet je het gerust zeggen:top:
  10. Wat denk je hiervan: http://www.alternate.be/html/cart.html?cmd=change&key=1080905&amount=1 -Deze heeft een goede processor met een grafische kaart er in, ik weet niet hoe goed hij WOW aan kan maar het bedrag laat nog een losse grafische kaart toe. -De CX430 is 80 plus bronze dus erg duurzaam en hij is modulair. -Een moederbord waar die USB adapter in kan samen met een grafische kaart. -En een goede koeler.
  11. Zoiets? Zotac GeForce GTX 650 AMP! Edition 2GB [ZT-61003-10M]: specificaties, reviews, aanbiedingen en meer | Hardware.Info Nederland Je zou beter 80-100euro erbij kunnen leggen zodat je langer mee kan met je kaart
  12. Wat wil je uitgeven en hoe hoog zijn je eisen?
  13. Wat je denk ik het handigst kan doen zodra je je nieuwe bord hebt is naar de site gaan, naar je moederbord zoeken en naar "download" gaan. Onder in zie je Live update 5, klik daar op en al je drivers en bios worden van zelf gedownload(een van de dingen wat Msi zo goed maakt:top:)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.