Ga naar inhoud

mysticfist

Lid
  • Items

    93
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over mysticfist

  • Verjaardag 06-05-1975

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

mysticfist's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

1

Reputatie

  1. Hoi, het is weer eens tijd om aan een nieuwe pc te gaan denken en dan vraag ik toch maar eens even raad Ik probeer tussen de 3500 a 4000 euro te blijven. Config: https://www.alternate.be/configurator.xhtml?csh=WzE3NTMxNTUsMTc5ODQ3NCwxODUxMDU0LDE2NzA2MTQsMTgxNDgwMiwxODUxMDUxLDE2NjAxMDcsMTI5MTg0NiwxMjkxODQ2LDEyOTE4NDYsMTc3ODM1OSwxNzg4OTEwLDE2Njk3NDMsMTUzMTE0MywxNzg2MDMwLDE4MTc2NjFd Grafische kaart MSI GeForce RTX 3080 Ti VENTUS 3X 12G OC grafische kaart € 1.199,00 Windows Microsoft Windows 11 Pro (Nederlandstalig) software € 159,90 Extra diensten € 29,99 SSD SAMSUNG 980 PRO, 1 TB SSD € 139,90 SSD Corsair MP600 PRO LPX, 2 TB SSD € 259,00 Extra diensten € 59,90 Voeding Cooler Master V850 Gold - V2, 850 Watt voeding € 139,90 Case fan be quiet! Silent Wings 3 120mm case fan € 21,99 Case fan be quiet! Silent Wings 3 120mm case fan € 21,99 Case fan be quiet! Silent Wings 3 120mm case fan € 21,99 CPU Intel® Core i7-12700K, 3,6 GHz (4,9 GHz Turbo Boost) socket 1700 processor € 449,00 Moederbord ASUS ROG STRIX Z690-F GAMING WIFI, socket 1700 moederbord € 499,00 Behuizing Fractal Design Meshify 2 Light Tempered Glass tower-behuizing € 199,90 DVD-drive HLDS GP57ES40 externe dvd-brander € 29,99 CPU-koeler Corsair iCUE H150i ELITE LCD Display Liquid CPU Cooler waterkoeling € 339,00 Geheugen Corsair 32 GB DDR5-5600 Kit werkgeheugen € 274,00 Totaalprijs€ 3.844,45 Ik heb wel een paar vraagjes: 1. Geheugen: Ik heb in het verleden vaak 64GB genomen maar vaak lees ik dat 32GB meer dan voldoende is om te gamen. Kunnen jullie dit bevestigen of is 64GB mss toch veiliger voor later? 1b. Daarnaast vraag ik me af of ik rekening moet houden met de snelheid. Volgens wat ik zie hebben veel pre-build systemen geheugens van 4800. Bij het samenstellen van de pc kom je echter veel 5200, 5600 en zelfs 6000 tegen. Heeft dit nut of totaal niet? 2. Netwerk: Ik zie dat sommige mensen een aparte netwerkkaart kopen maar is de netwerk van het moederbord niet goed genoeg? Op het moederbord staat: LAN Intel® I225-V 2.5Gb Ethernet / Intel® Wi-Fi 6E + Bluetooth 5.2 Dat zou toch voldoende moeten zijn of mis ik iets? De provider geeft toch max 1GB snelheid? 3. Soundcard: Ik heb momenteel een 5.1 aangesloten op een soundcard die ik destijds laten toevoegen heb in mijn pc. Ik gebruik 6 kabels die lopen van deze soundcard naar de speakers - Trust GXT 658 Tytan 5.1 - Surround Gaming Speakerset. Op het moederbord zie ik echter dat ze zeggen dat er 7.1 op zit dus ik zou geen aparte kaart moeten kopen lijkt me maar toch zie ik maar max 5 aansluitingen. Enig idee of ik toch alles ga kunnen aansluiten? Het kan zijn dat ik iets verkeerd doe en ik idd genoeg heb met 5 maar geen idee eigenlijk. 4. Fans / Cooling: Ik heb voor de zekerheid 3 fans toegevoegd. De behuizing kan er 5 hebben maar ik veronderstel dat 3 genoeg is aangezien ik waterkoeling heb voor de processor? 5. Ander advies? Thanks.
  2. Hehe thx ik ga voor optie 2 denk ik 😜
  3. omg nu voel ik me dom ... dat werkt lol. Dank u
  4. De kuisvrouw heeft mijn bureau gekuist en heeft blijkbaar een toetsencombinatie ingedrukt waardoor mijn taakbeheer nu enkel nog dit balkje toont. Ik kan het wel maximaliseren en dan zie ik wel alles maar ik wil graag dat het terug een window wordt met daarin alle info. Iemand een idee van hoe ik dit kan doen? Ik hou dit meestal open op mijn 2de scherm vandaar ik dit in een venster wil zien en niet op heel het scherm.
  5. Ja ik heb de laatste drivers geinstalleerd maar ik ga je oplossing eens uitproberen en laten weten of het werkte.
  6. Heeft echt niemand een idee van hoe ik dit kan oplossen? Ik wil dus gewoon dat bepaalde applicaties en vensters dus standaard op mijn @de scherm openen en blijven staan.
  7. Je kan in de instellingen van discord ( tandwieltje onderaan ) en dan naar Spraak en Video gaan en daar kiezen welke input en output je wil nemen. Als je de headset of micro aansluit nadat discord al open is switcht deze niet automatisch en moet je het manueel doen.
  8. Hey, Ik heb net een nieuwe pc gekocht en zit met een klein probleempje. Voordien had ik win10 home en gebruikte ik 2 monitoren. Ik laat de pc vaak gewoon aan staan omdat ik ook als gameserver dien en sleep dus meerdere applicaties die open staan op mijn 2de scherm. Zo kan ik als ik terug schermen aan zet gamen op mijn hoofdscherm en zie ik toch nog steeds alles wat ik wil zien op mijn ander scherm. Dat ging allemaal goed maar nu ik mijn nieuwe pc heb waarop win 10 pro draait komen alle open vensters steeds op mijn hoofdscherm terecht als ik mijn monitoren uitzet en terug aanzet. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen? Vroeger bleef alles staan op mijn 2de scherm ook al zette ik de monitoren uit en nadien terug aan. Nu verschuift alles steeds naar mijn 1ste monitor en moet ik alles manueel telkens op de 2de zetten. Is trouwens ook het geval als pc in sleep mode gaat terwijl dat vroeger niet zo was. Geen idee of dit aan de grafische kaart ligt of een instelling van windows. Ik heb nu de RTX 2080 ti. Zou het kunnen dat ik een andere uitgangspoort moet gebruiken of speelt dat geen rol? Groetjes, MF.
  9. Android is een OS dat weet ik ook. Ik bedoel op die toestellen heb je vaak software die makkelijk toelaat alles te doen wat je wil. Apple blokkeert alles en heeft een ramp-systeem als het gaat om foto's te downloaden Je zegt dat je kan kiezen welke app ... ok geef me gewoon eentje die ik kan gebruiken waarmee ik alles in 1x kan downloaden en die niet moeilijk doet als ik een ander toestel aankoppel. Tot nu toe heb ik niks als miserie om foto's en filmpjes te downloaden.
  10. Mja icloud en itunes maar dat werkt dus niet goed. Vandaar ik graag een programma of tool heb die niet van apple is om dit te doen. Als je 1 toestel hebt werkt het nog wel ok maar met meerdere is echt lastig. Ze zeggen trouwens: Klik op de foto's en video's die u wilt downloaden en klik op 'Downloaden'. Sorry maar ik heb geen zin om telkens 100+ foto's 1 per 1 te selecteren want als je per ongeluk ook eens naast een foto klikt moet je nog eens herbeginnen want alles is dan gedeselecteerd. Ik heb trouwens besloten dat ik in de toekomst geen iphones meer koop net door deze problemen. Mijn dochter heeft een android en dat werkt 1000x beter.
  11. Hey, Kunnen jullie me eens uitleggen hoe ik al de foto's in 1x kan downloaden van een ipad of iphone? We hebben hier thuis 4 ipads en 3 iphones maar het is een miserie om die foto's te downloaden. Via de website - icloude - is het 1 per 1 selecteren wat dus niet te doen is. Itunes die doet dan weer lastig en wil toestel als nieuw configureren wat ik ook niet wil. In windows explorer zie ik de folders van de toestellen dan weer niet. Is er een programma dat goed werkt en dat ik dus kan gebruiken om alles van de iphone en ipads te downloaden in 1x zonder heel de tijd vanalles te moeten doen. Ik zag dat sommigen erin slagen om in windows explorer de folders te zien van die toestellen maar ik slaag er niet in. Alle hulp is welkomn want telkens ze me vragen die foto's te downloaden zou ik het toestel tegen de muur aangooien ... Het hoeft zelfs geen gratis software te zijn als het maar goed en snel werkt. Edit: Betaalde programs zijn ok maar ik wil wel dat er een proefversie is zodat ik het kan testen of het echt werkt. Groetjes, MysticFist
  12. Ik heb mijn pc toch maar eens volledig geformatteerd aangezien ik meerdere problemen tegelijk had en sindsdien geen problemen meer. Ik heb de laatste 2 weken geen blauw scherm of auto reboot meer gehad.
  13. Zou een volledige format en herinstallatie helpen of heeft het geen zin omdat het waarschijnlijk hardware is? Het probleem is dat ik niet zeker ben dat het hardware is. Of raden jullie me toch aan eerder de pc binnen te geven in een IT-winkel?
  14. Dat er geen fouten zijn is heel goed maar als je een probleem hebt en je vindt de fout niet dat is lastiger 😕 Vooral dat ik op termijn mss toch een nieuwe ga kopen en deze dus naar mijn dochter gaat en ik wil haar geen pc geven die problemen heeft.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.