Ga naar inhoud

Sophie 1

Lid
  • Items

    71
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Sophie 1

  • Verjaardag 13-12-1947

Sophie 1's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. Overigens krijg ik geen meldingen via de email.
  2. Dank je wel. Ik weet niet hoe ik dat met een kleurtje moet wegwerken.
  3. De laptop is denk ik nu een 3 tal jaren oud en kwam binnen met windows 7 en is toen geupdate naar windows 10. Het probleem is ontstaan na de updates van windows 10 een half jaar geleden. Ik weet niet of hij programma's kan uitvoeren die op de pc staan. Ik loop er tegenaan wanneer ik bepaalde downloads wil installeren. Het type kan ik ergens vinden maar moet even zoeken waar precies.
  4. Tja hoeveel screenshotjes wil je hebben?
  5. Op mijn Acer met windows 10 kan ik geen kant op. Kan niet downloaden... kan geen programma's openen enz... want bij alles zegt hij : "kan het bestand"... dus geen systeemherstel... geen schoonmaakprogramma"s ik kan niets meer binnenhalen. Geen logjes maken helemaal niets.... Het is een vrij nieuwe laptop.
  6. Goedendaaaag. Ik heb een Acer met Windows 10 en bij alles wat ik probeer te downloaden om te cleanden zegt de laptop : "Kan het bestand niet vinden, controleer de url of het adres en probeer het opnieuw"... even vrij vertaald. En ik begrijp niet waar deze fout in zit.
  7. Ik heb hetzelfde tablet en ik begreep dat je de dingen die er al opstaan niet kunt verwijderen via de vuinisbak, wel de apps die je er later opzet gaat via de vuilnisbak die verschijnt als je lang op het icoontje drukt. Bij mij heet het programma AccuWeather.com en onder aan staat dan "mijn plaats" en kun je plaatsen toevoegen.
  8. Steeds heb ik snel geprobeerd dat het opgelost is door het draaiknopje aan de voorkant maar ik kon aldoor niet inloggen
  9. Bij mijn Vista laptop zit rechts een luidsprekertje waarmee je het volume bedient. Sinds kort zakt het pijltje steeds naar het nulpunt. Weer naar boven schuiven en weer zakt hij naar beneden. Ik heb bij config. gekeken bij geluid en daar staat ook dat metertje maar dan horizontaal en daar schuift het metertje gelijktijdig ook naar het nulpunt, dus van links naar rechts. Ik heb geen virus op mijn laptop,. Wat zou dit kunnen zijn. Wilsophie
  10. Eigenlijk wel, want ik had de drivers nog op een aparte cd staan dus dat ging wel goed. Maar nu doet de hele laptop het niet meer en ik heb advies gekregen om het bijgeplaatste latje eruit te halen en dat moet ik nog doen. Eigenlijk is het opgelost.
  11. Dank jullie wel en jullie ook mooi weer en gezondheid gewenst!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.